Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara_kałuża

GWAŁT

Polecane posty

Gość szara_kałuża

moja siostra przyznala mi sie ze jej maz ja gwalci. czy to jest normalne? co powinnam zrobic, jak jej pomoc?

Gość Cooliberek
to zalęzy w jaki sposób i czy ona na to się zgadza

Gość szara_kałuża
cooliberek, skoro to jest gwałt, to chyba jednoznaczne jest w tym, że ona się na to nie godzi, a facet ją bierze siłą... i jakie to ma znaczenie w jaki sposób?

Gość Cooliberek
To jest karalne , bo nawet mąż nie ma prawa do tego

Gość szara_kałuża
ona nie lubi tego, nie rozumiem jak mozna to lubić? rozmawiałam z nią o tym, zapytałam czy ma zamiar to gdzieś zgłosić, albo od niego odejsc, jednak ona twierdzi ze nie moze go zostawic bo maja dzieci bo sa juz pare lat po slubie itp... ja tego nie rozumiem i nie mam pojecia jak jej pomoc wbrew jej woli

Gość Cooliberek
Ona musi sama o tym zadecydowac , chyba żeby coś jej sie stało , to w tym przypadku ty mozesz to zgłosić

Gość szara_kałuża
ona sama o tym nie zdecyduje juz napisalam ze nie chce od niego odchodzic a tym bardziej nie chce tego nigdzie zglaszac... moze ja powinnam z nim porozmawiac? chociaz juz sama nie wiem mam teraz takie obrzydzenie do tego czlowieka ze chyba mu reki juz nie podam

nie martw sie , gdyby jej bylo zle to by sama zareagowala , widocznie to lubi. A wpierdalajac sie jako osoba trzecia zawsze bedziesz ta co robi najwieksze zamieszanie.

Tak, i forum erotyczne to twoim zdaniem najlepsze miejsce do zadawania takich pytań! Bo kurde wpaść na pomysł i wpisać w google "przemoc w rodzinie" to już za trudne? Jak wybuchnie pożar w twojej kuchni to też wejdziesz na kafe "W mojej kuchni coś się pali. Nie wiecie może co to jest?"

Gość szara_kałuża
a do kogo waszym zdaniem mialam sie z tym zwrocic? do mamy? mamo, wiesz co twoja corke gwalci twoj ziec... tak mialam powiedziec? nie mam z kim o tym porozmawiac, nie wiem co robic, myslalam ze ktos da jakas madra rade.

A bo siedze w pract i się nudzę, chciałabym poczytać coś wesołego a tu o! Poradnik Dpmowy! :P

No więc daje ci radę: wpisz sobie w google "przemoc w rodzinie" na pewno znajdziesz mnóstwo stron z adresami organizacji zajmujących się pomocą. Wybierz jakiś ogólnopolski telefon, zadzwon, a oni cię pokierują do ośrodka w twojej okolicy. Większość ośrodków ma telefony anonimowe, będziesz mogła uzyskać fachowa poradę psychologiczno prawną. Amen!

Gość szara_kałuża
dzieki, moze kiedys sie zdecyduje jednak teraz chcialabym uzyc mniej drastycznych sposbow. jak myslisz, co moze byc tego powodem?

No myślałam, że chociaż jakieś szczegóły będą :p Kałuża, jak telefon to dla ciebie drastyczną metoda, to nadstaw swojego tyłka!

Gość szara_kałuża
nie bede nikomu tylka nadstawiala... myslalam ze sa tu powazni ludzie, moja siostra ma problem a ja nie potrafie jej pomoc okropnie sie z czym czuje

Gość czyli jednak idiotka
poważni ludzie na internetowym forum o kupie? gdyby ci naprawdę zależało na pomocy, to nie pisałabyś bzdur, tylko skontaktowała się z jakąś organizacją pomagającą takim osobom jak twoja siostra.

Gość Orto Graf
A czemu ją gwałci? Nie chce mu dawać czy jak?