Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela666

CZY TAK DA RADE ZAJSC W CIAZE?? POMOCY !!

Polecane posty

Gość izabela666

Rok temu kochalam sie z chlopakiem bez gumki, przez ten rok dostawalam okres normalnie co miesiac obfity i bardzo bolesny! bylam pare razy u ginekologa na kontroli robione mialam usg i podstawowe badania ! od roku nie uprawiam sexu ale od wczoraj mam powiekszony brzuch i bardzo bola mnie jajniki, czy to ciaza?? czy te plemniki moglyby przetrwac rok i teraz moglo dosjsc do zaplodnienia?? prosze o odp bo glupio mi o to pytac gina... dziekuje za odp z gory pozdrawiam ;)

Gość kwasdeoksyrybonukleinowy
BŁAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BŁAGAM, POWIEDZ, ŻE TO PROWO!!!

Gość izabela666
bardzo prosze o odp to nie prowokacja ja sie martwie bo jestem za mloda na dziecko mam dopiero 18 lat...

nie... plemniki nie moga zyc tyle czasu... gdyby tak bylo to co 2 by byla w ciaży... plemniki zyja max do 3 dob... i jezeli w ciagu tych 3 dni u kobiety wystapi dzien plodny, to moze zajsc w ciaze... ale jak przez rok dostawalas okres normalnie to nie jestes w ciazy.. sa takie przypadki ze kobieta jak jest w ciazy to chyba z 3 miesiacy miesiaczkuje, ale to sa rzadkie przypadki...moze przed okresem jestes, albo masz moze problemy z pecherzem...nic innego nie przychodzi mi do glowy... wiecej nie pomoge bo tyle wiem... pozdrawiam..