Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna bez biustu nie ma

Dziewczyna z biustem '' A '' nie ma szans miec fajne barwne życie :(

Polecane posty

Gość dziewczyna bez biustu nie ma

zawsze bedzie deską, musi wypychac sie push upami ,nie ma co sie oszukiwac ,widziałam ankiete na jednym portalu męskim . Tylko 6 % zaglosowalo na rozmiar A ponad 40% na C co 4 facet D i więeksze :O

Gość Mały p
Tak samo jak facet z małym kutasem.

Gość zioomalkaa
No ale niektóre miały szczęście trafić na jednego z tych 6% i są szczęśliwe:)

Gość nananannanananan
O madonno! Tu dziewczyna z biustem 70F która strasznie zazdrości posiadaczkom małych biustow możliwości spania na brzuchu! Małe jest piękne i duże jest piękne!

Gość IMO13858
A jeśli jeszcze ma motylka, to już kaplica! Śledź - pokaż to 'C'...śledzia też możesz. :classic_cool:

Gość hm............................
Bez obrazy, ale C i D to są średnie, jeślni nawet nieduże piersi... Duże to tak: G-K:) No ale tu kłania się znajomość prawidłowej rozmiarówki biustonoszy:(

Gość IMO13858
Śledź - opór tylko wzmaga moją "ciekawość". :P

Spokojnie ja mam miseczke B Mialam :s Teraz mam DD, bo karmie, i jest mi z tym zle kobiety z mniejszym biustem sa podobno inteligentniejsze, ale to jeszcze nic, kobiety z mniejszym biustem nie maja podobno problemow z kregoslupem, ja wlasnie je mam odkad zaszlam w ciaze az do teraz :s pisze "podobno" bo nie jestem jakas uczona, ale tak czytalam jak i slyszalam :P

Gość IMO13858
samosiaaaa samosiaaaa@tlen.pl'; "kobiety z mniejszym biustem sa podobno inteligentniejsze" "Teraz mam DD, bo karmie" Chryste - to jednak prawda, ze baby od porodu 'głupieją'. ;)

Gość IMO13858
śledź w puszce "ciekawość to pierwszy stopień do piekła" Śledź - nie mów, że Twoje "C" jest takie piekielne. :P

IMO, a co, zazdroscisz mi "mojej glupoty"? ;) sprecyzuj twoja wypowiedz bo jak dla mnie jest bez sensu napisalam podobno, ale tak to jest jak ktos nie czyta ze zrozumieniem normalne, biust mam wiekszy po ciazy, tym samym jest jeszcze wiekszy bo karmie (odciagam laktatorem i daje z butli), pokarmu odciagam tyle ze co trzy godziny moglabym wykarmic dwojke dzieci, nie tylko jedno

Gość IMO13858
samosiaaaa samosiaaaa@tlen.pl'; "sprecyzuj twoja wypowiedz bo jak dla mnie jest bez sensu" Czyli jednak "podobno" ma w sobie trochę faktu. :P śledź w puszce "piękne czy nie, ale jest. i nie zobaczysz tego mojego ''C'' " A Śledzia? Może być nawet bez puszki. :D

Gość aghahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam 65H i śpię na brzuchu bez problemu a wy dobierzcie sobie lepiej staniki

Gość misio20
Cyce tu nic nie mają do rzeczy, wiadomo dużymi cyckami nadrabiają pasztety, taka prawda. Pewnych rzeczy się nie zmieni i sylikon tu nie załatwi sprawy. Tak samo facet nie ma wpływu na to jakiego fiuta posiada, tylko pusty facet wybiera dziewczyne pod względem biustu. Dla mnie ważniejsze, żeby dziewczyna nie była pusta (info. pusta czyli mało inteligentna), jakbym chciał tylko posuwać panienki to za 300zł są które zrobią wszystko(jak trzeba to i walnie ci koca na klate:D) i przy okazji nie krzywdzi się normalnych kobiet.

Gość Radek1324
No, ale to tylko statystyka:) Tak samo mało jest mężczyzn z długimi włosami, a przynajmniej należą do mniejszości. Większości kobiet długie włosy u mężczyzn się nie podobają, ale jeśli jakiejś się podobają to na pewno zwróci uwagę na każdego faceta co ma długie włosy (bo są raczej rzadkością). Tutaj sytuacja jest podobna, może większości mężczyzn nie będą się podobać małe piersi, to jednak każdy z tej grupy 6%, zwróci na Ciebie szczególną uwagę. Mi na przykład podobają się małe piersi:)

Gość ywrwuepwuiq
kobiety z małym biustem są inteligentniejsze i mają większą ochotę na seks bo mają więcej testosteronu 🖐️

Gość q=ueer
i tak kobieta z malym biustem ma lepiej niz niski facet(nie wspominając o tym jeśli jeszcze na dodatek ma mikroskopijnego)

Gość dfertrytuyiii
offerma zabolało cię to MIKROKUTASIE ? :classic_cool:

Gość spoko loko
A ja mam 75A i faceta mam. Na powodzenie nie narzekam. Ale prawda, chciałabym mieć większe:P

Gość cycki się nie licza, ale
chcialabym miec wieksze :P Mam 65F/FF i wydają mi się takie malutkie, chcialabym miec tak z GG!! Dodam tylko, ze mam prawie 180 cm wzrostu, cała figura też jest tutaj wazna. Inaczej wygalda dziewczyna z takim rozmiarm jak mój, co ma tyle wzrostu co ja, a inaczej taka, któa ma 160!! Zreszta i tak faceci najbardziej patrza na twarz, a cyckami i tak kazdymi beda się bawic, nie wazne jaki rozmiar.

Gość jebak jebakk
''niski facet nie może mieć mikroskopijnego, to sprzeczne z prawami natury '' haha to ty sam sobie przeczysz :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam A i od 16 lat męża :) mimo męża na brak powodzenia nie narzekam a małe cycki nigdy nie stanowiły dla mnie problemu ;)