Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka czeka na romeo

Właśnie wróciłam od dentysty i jestem w szoku

Polecane posty

Ten dentysa ma świetna opinie w mieście. Poszłam z nieweielkim ubytkiem. Gabinet czysty, zrobil mi bezbolesnie(nie biore znieczulenia) i wszystko byloby ok gdyby przy placeniu sie nie usmiechnal. Moim oczom ukazaly sie zolte zebiska jak u konia :( Przyznam ze zniesmaczylo mnie to. Przeciez zeby dentysty powinny byc jego wizytówką hmmmm... Nie bez kozyry sie mowi, ze szewc bez butow chodzi ... Spotkaliscie z takimi przypadkami?

sorry za literowki ale klawiatura mi sie zacina

Gość ldsadsadsadsadsada
a czy mechanik musi jezdzic ferrari ?

Gość asdfasdfasf
Może ma takie szkliwo :P Co jest i szczęściem bo takie szkliwo jest bardzo wytrzymał, ale też i zęby nie są zbyt ładne :P

Gość ldsadsadsadsadsada
albo czy manicurzystka musi miec 10-centymetrowe tipsy? ta która mi niedawno robila paznokcie miała krótkie i wydaje mi sie ze poobgryzane

Gość sdssdfgssf
tak spotkalam sie z takimi przypadkami, ale czesto gesto zeby sa zolte niezdrowo wygladajace nie przez to ze sie o nie nie dba ale przez to ze po prostu ktos ma takie a ni inne zeby, kosc czasem jest po prostu naturalie zolta i nic z tymnie zrobisz....wazne zeby byly zdrowe

Gość ldsadsadsadsadsada
nie wybiela sobie bo każdy dentysta wie że wybielanie szkodzi zębom. nie wstawił sobie implantów bo to też problem. porcelanowe zęby tez nie zastapią naturalnych. tak wiec nieważne jaki kolor ważne żeby były zdrowe i nie było próchnicy

Gość to całkiem normalne
to że ma żółte zeby o niczym nie świadczy, pewnie są zdrowe i to jest najwazniejsze. Moja teściowa jest dentystką i tez ma żółtawe zęby, bo żaden normalny stomatolog (nie karierowicz chcący zarobić jak najwięcej) w życiu sobie nie wybieli zębów, ale nie ma to jak tępe społeczeństwo nakarmione TV i programami piękności :-O

wiecie jak to jest - jak idziesz do studia fryz. to wybierasz tego fryziera, ktory jest najgorzej uczesany - a nie tego najlepiej - bo tzn ze tan zle uczesany - uczesal innych i ma najl. gust .. hahah ale z dentystami to nie wiem jak to sie ma :D

Gość to całkiem normalne
a i pracuje codziennie od 9 do 22 i ma mnóstwo pacjentów i jakoś nikt się nie przestraszył, jak ty :-O

Gość ffggghhgjjk
bo dentysci są mądrzy i wiedzą dobrze, że wybielanie doszczętnie niszczy szkliwo więc nie wybielają. za to od takich naiwnych kllientow dziwek jak ty, ktore chcą mieć biale zeby kosztem zdrowia, ciągną kase aż miło ;)

glupia suko powyzej ja mam naturalnie biale zeby(mimo ze slabe) i nie musze ich wybielac szmatlawcu

Nie ma zadnych dziur larwo. Mialam zwykly ubytek klinowy, ktory nie wymaga borowania tepaku

widze ze odezwal sie klub zoltozebnych brudasów z osadami i przebarwieniami.

Gość Kotlet schabowy na baterie
Ja się kiedyś, jakoś zgadałem z 40 parolatką. Była przejazdem przez moje miasto, to się spotkaliśmy, żeby się poznać. Baba koszmar. Gruba jak betonowy słup ogłoszeniowy, dziwaczne buty z jarmarku i poczerniałe zęby. Powiedziała, że jest stomatologiem. Do dziś mam traumę :O

Gość z tego co wiem to osadzona
jest dentystą

Gość r o b
julka czeka na romeo-TWÓJ ODZEW JEST OBRAŻAJĄCY-MÓJ PIES SZCZEKA PRZYJAŻNIEJ, I MERDA OGONEM HHAAMMKKAAAAAAAAAA ZZZZZZZZZZZ WWWWWWWWWWIIIIOCHHHHHY -KOCMOŁUCHU GŁUPI