Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonalujis

Zostać sama na 3 dni?

Polecane posty

Gość leonalujis

Moja rodzina chce wyjechać do rodziny na Wszystkich Świętych ale ja nie bardzo chcę , wolę zostać. Jest tylko jeden problem bo nigdy nie byłam sama w domu na noc a szczególnie na 3 dni i nie wiem czy nie będe się bała. Co mi radzicie?

Gość krups
koniecznie zobacz film 'Kevin sam na święta'

Gość leonalujis
hehe bez przesady... pytam serio , co byście zrobili na moim miejscu? dodam ze napewno będe się denerwować że rodzice jadą sami :/

ja sama zostaje teraz do wtorku znaczy mieszkam w kolezanka w pokoju, pojechala dzisiaj w nocy ale ja sie ciesze, mam zajecia na studiach, poza tym we wtorek zorbie sobie dzien totalnego lenistwa, wlacze filmy, zrobie cos dobrego do jedzenia ;)

Gość leonalujis
no ja własnie teraz mam wolne od studiów aż do środy i naprawdę nie wiem co mogę robić przez 3 dni bez rodziny... ;/ pewnie bede siedzieć i się martwić...

a z kolezankami sie nie mozesz zobaczyc na jakies piwko? ja mieszkam w poznnaiu, pochodze z koszalina, rodzice zagranica nie chce mi sie do ciotki jechac 4godziny wiec zostaje tutaj sama

Gość kleros
jesteś na studiach i boisz się zostać sama? szok. moze zaproś jakąś koleżankę, albo kolegę... ^^