Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkaaarrrooolll

starania - czy to objawy na @ czy ciążę

Polecane posty

Gość kkkaaarrrooolll
Witam z samego rana. U mnie nadal nic także już 28 d.c. Wczoraj wypiłam trochę nalewki wiśniowej, taki kieliszek sączyłam :)))) Nie mam jeszcze testu ale muszę się dzisiaj zaopatrzyć koniecznie....

Gość kkkaaarrrooolll
Odrzucam od siebie myśl, że się nie udało :)

wczoraj wieczorem zrobiłam test jedna krecha gruba 2 bardzooo slaba dzisiaj rano zrobilam i negatywny okresu dalej brak to juz 3 dzien co mam robic?

Gość Ja też mam na dzisiaj
Magda pójdź sobie na betę.Albo odczekaj parę dni i zrób następny.Nie wiem kurcze może tfu tfu ten pierwszy był jakiś wadliwy skoro drugi nic nie pokazał?Tym bardziej że ten drugi był z porannego moczu. U mnie dalej cisza.Ale ciągle mam wrażenie że przyjdzie @.I tak od wtorku.

Gość kkkaaarrrooolll
Magda nie wiem, a ja myślę, że powinnaś poczekać 2 dni z testem, jeśli to możliwe idź na betę jeszcze dzisiaj ile Ci się spóźnia????

Gość kkkaaarrrooolll
Czyli już 7 dzień Ci się spóźnia????

Gość kkkaaarrrooolll
Dziwne ja bym poszła na betę....Albo czekaj jeszcze...

Nie nie:)o ile do mnie było o tych 7 dniach:) Wczoraj miałam dostać.A co dziwnego od wtorku boli mnie brzuch i ciągle latam sprawdzać czy nic nie ma.Byłam pewna na 100% że dostanę wcześniej a tu już po terminie jestem.

Ja broń boże nie wyszukuję sobie objawów ale nigdy przed @ nie bolały mnie piersi.No owulację tak ale miesiączkę nie.A teraz bolą.

Gość kkkaaarrrooolll
Magda To jeszcze nie tak dużo, ale skoro odczuwasz...masz przeczucie to jeszcze poczekaj do poniedziałku, a ja bym zrobiła jeszcze jeden ale z samego rana z porannego pierwszego moczu...

Gość kkkaaarrrooolll
Witam co słychać ????? Magda???? Ja też mam na dzisiaj??? U mnie nic 29 d.c. więc jeszcze trochę czasu....

U mnie jest 2 dni po terminie @.Powtórzyłam dziś test i bardzo mocna ta ciążowa kreska,bo w środę była delikatna. Minął ból podbrzusza i zostały tylko powiększone i bolesne piersi. Mojej koleżance wyszła dopiero beta a testy ciągle negatywne mimo,że ciąża była..a dziś ma piękna córeczkę. Pozdrawiam i czekam na Wasze wyniki:)

u mnie 34 dc planowana @ WE WTOREK,CHOCIAŻ CYKLE PRZEWAŻNIE 32-36 DNI.zAWSZE PRZED @ MAM WILCZY APETYT NASLODKOŚCI JEM JEM POTEM MNIE MDLI I DOSTAJE @. w TYM CYKLUZAJADAM SIĘ MARYNOWANYMI POMIDORKAMI I BARDZO MI SMAKUJE SOK Z POMIDORKÓW. :)WARIACJA.

Gość kkkaaarrrooolll
Alili gratuluję, macro trzymam kciuki....dajcie znać!!! Magda co u Ciebie!!!??? U mnie nic nowego nadal nic, robię zupę barszcz czerwony, mogę wszystko jeść tylko tak głowa mnie boli, mam obolałą, piersi przy nacisku mnie bolą a tak nic, no i ten dziwny ciężar tak jakbym coś miała w dole brzucha....Wczoraj 2 godziny głowa mnie strasznie bolała nie mogłam przez 2 godziny zasnąć... Jutro chcę zrobić test, korciło mnie aby dzisiaj ale nie chcesz sraczkować. Jestem w trakcie 29 d.c. zwykle mam 27-28 dniowe ale rzadko rzadko ale zdarzają się przesunięcia do 29 d.c. raz na rok nawet 34 dniowy cykl. Tak to jest.... Ale tutaj coś czuję że się mogło udać:)

karrrooolll-rzeczywiście już spoko możesz zrobić test no ale jutro będzie idealnie!!Czekamy na nowinę!!Ja ciagle piję czerwony barszczyk i tak jak zawsze przed @ miałam nalot na słodycze to teraz tego nie było.Ale i bez ciąży człowiek ma czasem jakąś modłę na cos do jedzenia.W 1 ciąży do 5 miesiąca nie mogłam patrzeć na słodycze a potem i owszem. Karrroooll i Macro to może będziecie lipcówkami 2012:))

Gość kkkaaarrrooolll
Być może będziemy lipcówkami :) Ojej jakbym chciała :) Trzymajcie kciuki za jutrzejsze testowanie... A ja barszczyk czerwony zjadłam i nadal to ciążenie w dole brzucha.... Odzywajcie się,

Gość kkkaaarrrooolll
Allli przesyłaj fluidki:) proszę!!!

Ale sie usmiałam z barszczu dzisiaj będąc w sklepie wlazł mi w oczy barszczyk taki na 1 kubek gorący wydudniłam ze smakiem :)ja zatestuje w 40dc jak się nie pojawi wstrętna @

Gość kkkaaarrrooolll
A u mnie bardzo duży mam ciężar w dole brzucha, intuicja mi mówi, że sie udało....

Gość hyqwert
Super temat-podnoszę

Gość winogronko20
mam pytanie bo kochalam się z chłopakiem 4 dni temu a miesiaczke dostane dopiero 14.01.2013 i cykl trwa co 28 , 30 dni i nie zabezpieczalismy się stosunek był przerywany i od tych 4 dni dziwnie się czuje czasami w ciągu dniu dnia czuje mdłości i chodzę częściej do toalety czesto oddaje mocz ,lekkie zawroty głowy , bolacy brzuch u dołu brzucha tak jak bym miała dostać okres ale ból nie jest taki straszny nie trwa dlogo i mam nadety brzuch czy to oznacza ciążę proszę o szybkie odpowiedzi