Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić żeby nie dzwonili

Non stop wydzwaniają do mnie z MBANKU!! mam tego dość w dodatku z zastrzeżonego

Polecane posty

i teraz nie odbieram w ogole telefonu! rozumiem gnębić ludzi raz na pół roku ale oni co pare miesiecy..ostatnio chyba w sierpniu jak czekalam na telefon w sprawie pracy! zero szacunku do ludzi, ozumiem dzwonić w sprawie problemów itp. ale nie wciskać jakieś ubezpieczenie któe gdy mówie NIE JESTEM ZAINTERESWOANA to oni klepią formułke "oferujemy blbaalabja przyzna pani że to korzystne?" :o znam te sztuczki :o

Gość poproś o numer telefonu
i wyślij ememesem zdjęcie mokrej piczy 🖐️

jestem w t mobile ale jak zablokować ? u operatora? chyba przełoże karte do samsunga on automatycznie blokuje kogo chcę

tylko też boje sie że zadzwonią w ważznej sprawie ale w sumie jakby mnie chcieli powiadomić np. o zmnianie warunków korzystania z konta to chyba muszą pocztą to wyslać zablkowałam braki :D

Gość Mam w
Mbanku konto firmowe i moi pracownicy osobiste. generalnie cała mojąfirme obsluguje mbank. Wydzwaniaja do nas milion razy dziennie i namawiaja na jakieś pierdy zupełnie jak jakies telezakupy Oczywiście zawsze z zastrzeżonego. Dzwonią o każdej porze, nawet o 20. 30 czybo 8,00 rano. Tojuż chyna nie jest bank, a instytucja handlowa sprzedająca ubezpieczenia itp. Chyba zrezygnuję z prowadzenia u nich kont bo mam juz ich dosyc.

Gość ej dajcie
mnie też to wkurza. jak dzwonią to zawwsze mówie, ze nie moge rozmawiac bo jestem w pracy i nie skorzystam z niczego, po czym sie rozlaczam :D

Gość lei3ni
ja poprosilam pania dzwoniaca o usuniecie mnie z komputera odrazu i mam spokoj

Gość zobacz co podpisywałeś
Jeżeli wyraziłeś zgode na przekazywanie informacji makretingowych to maja prawo dzwonić. Ale nie wszystko stracone. zadzwoń na infolinię i poinformuje, że mają ci założyć blokade marketingową i wetdy nie ma bata, nie maja prawa dzwonić ;)

Gość iudviviuhd
Wypowiedz konto z uzasadnieniem "bezsensownego wydzwaniania" - na peno beda probowali to wyjasnic, wtedy postaw ultimatum : zostaje u was ale tylko do nastepnego telefonu od was - gdy cos chce to dzwonie sam, w przeciwnym razie prosze listownie.