Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vagnozi

problem z sennością

Polecane posty

budząc się rano po kilku godzinach już chce mi się spać. Średnio w nocy sypiam po 7-8 godzin, jak temu zaradzić?

Gość dziki a ile dajesz
może zbadaj cukier porób badania

Tez tak miałam. moze to przesilenie zimowe, jesienne, czy jak to się tam... Moze jesz za mało witamin? kupiłam sobie plussssza, z żeń-szeniem, podobno jest na pobudzenie dobry. Może to efekt palcebo,ale mi pomogło.

ogólnie tez szybciej się mecze, strasznie spadła mi kondycja to tak trwa od jakis 3 miesiecy

Gość h7j10
a masz powiększone jakieś węzły chłonne? boli cie gardlo?

Gość h7j10
moje kochanie też tak miało, był zmęczony, niewyspany, powiększyły mu się węzły i gardło go bolało. Wydaliśmy w chooj pieniędzy na badania i nic nie wykryto. Zdjęcia, usg, krew... Było coraz gorzej i gorzej. Już na biopsję go wysyłali, ale znalazł się po pół roku mądry lekarz i znaleźli przyczynę - kamień w śliniance, który nie wychodził na żadnym zdjęciu rtg ani na usg

Gość Telemelek
musisz się zakochać to Cię pobudzi lepiej niż nie jedna kawa :)

Gość vb vcb f fv gf fr
zrób testa na HIVA pewnie była cie zaraziła hivem tak bywa nie przejmuj sie hiv to jeszcze nie aids

Gość h7j10
jeśli to trwa od 3 mcy, to warto wybrać się do lekarza chociaż raczej nie stwierdzą od razu co ci dolega

ale to tak na ogol ja mam zawsze w okresie jesiennym, wiec mysle ze to nie jest spowodowane zadna choroba tylko po prostu oslabieniem organizmu

Gość h7j10
możliwe, ale jak już wspomniałam wymieniłes wszystkie dolegliwości mojego faceta. kamień odkłada się latami. miej to na uwadze jeśli ci nie przejdzie. sam się zdziwiłam ilu młodych ludzi to dotyka. a w między czasie zdrowo się odżywiaj, jedz dużo warzyw, dużo ruchu no i dobre towarzystwo by się przydało ;)

Gość vb vcb f fv gf fr
zrób testa na HIVA pewnie była cie zaraziła hivem tak bywa nie przejmuj sie hiv to jeszcze nie aids

Gość vb vcb f fv gf fr
jebany pedale na tym zdjecviu wygladasz jak pedał wiec moze jaskis cwel cie zerznal w dupicho

ja też tak czesto mam, czasem zwykle gdy pare godzin siedze w jednym miejscu. Czasami wystarczy mi w czasie pracy czy zajęć np. mały spacer do sklepu albo rozprostowanie kości jeśli się da. Wydaje mi się, że to kwestia pory roku albo braku jakiś witamin.