Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jestem prawiczkiem bo musze nie dla tego ze szukam dziewicy

Polecane posty

zycie jest okrutne i nieoszczedza mozecie mi wmowic ze bym wychodzil do ludzi ale to nic nie da bo swojego czasu wychodzilem i nic to nie dalo poprostu jestem nieatrakcyjny i tyle🖐️ kto ma podobnie domnie ?

Gość anitka nitka anitka
aż taki brzydal jesteś? znajdź w necie kogoś podobnego i poka fotę

Gość justyna xxxd
a mnie olewa facet :( kazdy jakies problemy ma...

Gość rada - zabic sie
nie potrafisz , nie chcesz , nie masz sposobu to jedyna dobra rada dla ciebie 🖐️

Gość i dobrze robisz człowieku
olej laski chłopie ..ja się przełamałem w późnym wieku i co ? ..i laska mnie zostawiła po kilku miechach mój wygląd ją przyciągną ,ale charakter( miły chłopak ) ją odepchną...i tak będzie z każdą w zasadzie to nigdy się mną kobiety nie interesowały.owszem zerkają bo wyglądam nie najgorzej ,ale co z tego. Teraz nawet marzenia mam skradzione bo wiem ,że nigdy żadnej nie zatrzymam przy sobie ,a jak bede miał kase to na kase poleci jakaś ,a nie na MNIE ;/ przykre to.

Gość prawiczus 29
dzik mnie pogryzł w noge :/

Gość i dobrze robisz człowieku
ja przy tej dziewczynie zdałem sobie namacalnie sprawę ze jestem 10lat życiowo wstecz ,że nie potrafię rozmawiać , że jestem emocjonalnie na poziomie 14sto latka...nie potrafiłem ją zainteresować i odpłynęła...staram się to nadrabiać ,ale ciąglę łapię się na tym że "czegoś mi brakuje" na każdym kroku uświadamiam sobie że jestem beznadziejny w pracy tak samo...pracuje w średniej firmie gdzie każdy jest jakąś charakterystyczną osobą ..każdy ma CHARAKTER ,a ja go nie mam jestem nijaki i nie potrafię już być inny ale za to kiedyś byłem grzecznym dzieckiem niesprawiającym kłopotów.