Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

pytanie o DNIU WSZYSTKICH SWIETYCH

Polecane posty

jesli bedzie 13-14 stopni to jak ubieracie SWOJE CHODZĄCE DZIECI NA cmentarz?? bratow apowiedziala ,ze NIEWARZNE JAKA POGODA to zaklada dziecku (5 latniemu ) zimowa kurtke,zimowe buty i zimowa czapke . a wy jak robicie??

Gość papla666
Butki będą w miarę ciepłe, ale kurtka jesienna, czapeczka, szalik też. Chyba że wyjdziemy jeszcze na cmentarz wieczorem, to będzie chłodniej. Mówię, piszę o trzylatku :D

Gość siabadababaa
synek 2l.- ubieram mu w taką pogodę cieplejszą kurtkę jesienną, jeansy, czapka jesienna sztruksowa, buty - trzewiki ale mają ocieplenie w środku, bo mi się już nie opłaca kupować jesiennych trzewików na pół miesiąca.

Gość siabadababaa
ale wracając z pracy widziałam znajomą z synami 4 i 6l. obaj w zimowych puchowych kurtach, grube zimowe czapy z pomponami takie jak na mrozy się zakłada i szaliki :O

Gość ortograf king
NIEWAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bondziornooo
płaszcz i kozaczki, kapelusik

Gość ortograf king
pytanie o DZIEŃ WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nowoczesna do granic
Wisz co Patrycjo myślałam ze jesteś mądrzejsza, tzn uważałam Cie za mądrą kobietę, ale te pytanie mi rozwaliło na łopatki.

pytam sie bo dziwiew sie bratowej ze chce ubrac swe dziecko w gruba zimowa kurtke i czapę . nierozumiem co w tym dziwnego ...

Gość pasztet z biedronny
z bratową o tym pogadaj a nie udawaj dobrej cioci i obgaduj ją na forum. Każdy ubiera dziecko tak jak uważa.

ja założę jesienną kurtkę, czapkę, szalik, cieńsze rękawiczki. przy takiej pogodzie jak piszesz do tego adidaski.

chyba , że będzie zimny wiatr, wtedy buty i czapkę cieplejsze, i coś więcej pod kurtkę, zimowe kurtki zostawiam na prawdziwą zimę.

Gość parycja888
dobra ciocia...hehehe dobre sobie :O

Gość do patrycja888
O moj boze,jaka ty tępa kobieto jestes:O pytanie,o DZIEŃ!!! niewaŻne!! I popracuj nad pisaniem bo widac, ze ciezko ci to idzie:O

Gość do patrycji888
A ty nie masz na nazwisko SPÓLNIK?

Gość my nie idziemy ale
Jak byśmy szli to zimowe kurtki i czapki, rękawiczki i szaliki. Cmentarz mamy daleko - na wsi. Leży na takim wzgórzu i zawsze jest tam taki wicher że chce glowy urwac. W niektóre świeta to uciekalismy z cmentarza i masz byla pod tym wzgórzem bo tak tam wialo i zacinalo deszczem ze śniegiem ze nie bylo szans ustać. W zeszly weekend byliśmy na cmentarzach w mieście i dzieci zmarzły mimo zimowych kurtek. Ja też zmarzlam a bylam cieplo ubrana. Nawet w czapkę. Jak Ci gorąco i dziecku też to ubierze jesiennie. Ja bym ubrala zimowo. Nie ma już cipeła. Tylko przez szybę ładnie i sloneczko swieci,a le jak przyjdzie wystać 1,5 godziny a tyle u nas tam na wsi msza trwa to chce żeby ciepło było. Ale tak jak napisalam. Nie idziemy. Moze i dobrze. Ogólnie uważam ze wyjscie z dziećmi na groby tego dnia nie ejst do końca wskazane. Po 1 to tlum ludzi i wielkie skupisko zarazków a po 2 to dzieci są wlaśnie na poziomie tych kopcących chemicznych zniczy i to wszystko wdychają do płuc. Lepiej chyba iść dzień, albo dwa dni później, albo jutro się wybrać.

spodnie sztruksy skarpety koszulka sweterek kurka jesienna bandamka i cienka czapka i buty sportowe