Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie mam na to glowy

Mam wzdęcia i zaparcia...

Polecane posty

No, więc mam 15 lat i od 2 tygodni mam zaparcia i wzdęcia oraz miesiączkę. Podejrzewam, że to wszystko przez złą dietę i stres. Co powinnam zrobić? Nie wysyłajcie mnie od razu do lekarza. Może najpierw mam zacząć stosować jakąś dietę?

Gość Pani profesor
od 2 tygodni masz miesiączke???to chyba już sie wykrwawiłaś...marsz do lekarza!

Rano na czczo wypij szklankę lekko ciepłej wody, możesz dodać odrobinę soli, ew. sok z cytryny. Możesz wypić i dwie szklanki...Nie popijaj kanapek! To, co masz do wypicia, wypij na 20 minut przed kanapkami, jeśli je musisz jeść. Najlepiej nie łącz chleba i ziemniaków z miesami, czyli żywienie rozdzielne.

Gość dla dziewczynki
serwer się wygłupia, najpierw udaje, że nie wysłane, a później pokazuje 2 takie same posty

Gość Milena1235
Gazy, zaparcia czy wzdęcia są wynikiem działania toksyn, które są dla naszego organizmu szkodlkiwe. Aby zapobiec tym znienawidzonym przez nas wszystkich objawom, mogę Ci polecić Zestaw "Oczyszczenie jelit" Firmy CaliVita. Zestaw składa się z dwóch preparatów: Liquid Chlorophyll - jest to wewnętrzny dezodorant, kompleksowo oczyszcza krew i jelita oraz Nopalin, zawierający błonnik. Oba te produkty pozwolą Ci oczyścić organizm z toksyn i metali ciężkich, oczyszczą krew oraz usuną chorobotwórcze bakterie i wirusy, a co za tym idzie pozbędziesz się zaparć czy niechcianych gazów. Są to bardzo skuteczne produkty. Gwarantuję, że po ich użyciu pozbędziesz się problemu raz na zawsze. Tutaj masz adres strony, z której ja sama zamawiałam ten zestaw: http://www.vitero.pl/pl/p/Oczyszczanie-jelit/166

Gość Milena1235
jestem goopia

Gość Milena1235
Reklamuję strony za pieniądze. Ta strona, do której link podałam wyżej, to zwykli złodzieje i naciągacze.