Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto 34

Tylko dziewice nadają się na żony

Polecane posty

Gość Roberto 34

Mam wspaniałą żonę i jest nam super. Ja też czekałem na nią i na noc poślubną. Polecam.

Gość Okotie
Masz rację człowieku. Tylko takiej szukam. Sam jeszcze nie uprawiałem seksu.

Gość przecież wiadomo, kto dał
tylko jak wytłumaczysz te żylaki na kutasie????

Gość Okotie
Człoiwieku zazdrościsz mu, że on ma ją tylko dla siebie, a twoją waliło pół wioski?

Gość knmnjiji
Gratuluje Wam :) Jestem dziewczyną, mam 20 lat i oddam się dopiero po ślubie. Pozdro

Gość No nie, ja mocherka
czyli bierzesz kota w worku? Pogadamy za rok, jak już zachwycisz się jej dziewictwem

Gość Roberto 34
Za rok? Ja mam żone 10 lat. :D

Gość stasia 9090
12 to latki już są po przelocie i zarabiają kokosy na d**ie a ty szukasz cnotki-w nosie

Gość Artysta Faszysta$
Ja byłam dziewicą przed ślubem (Mąż nie był prawiczkiem). Mąż jak się dowiedział na 1 randce że nikogo przed nim nie było powiedział cytuję: ,,Będziesz moja ,bo ja się z tobą ożenię". To jego czuły punkt zawsze mnie szanował i szanuje już 15 lat po ślubie. Taki dumny jest że nikt inny mnie nie miał. Choć ja czasem się zastanawiam po cichu jak to by było z innym (hipotetycznie tylko).

Gość asdfasfasf
Artysta Faszysta$ To dobra jesteś- na pierwszej randce powiedziałaś że jesteś dziewicą, więc to dla ciebie pewnie był powód do dumy hehe A on stary ruchacz sobie dziewoję za żonkę wziął hehe i ty się szanowałaś a wzięłaś takie co.....

Gość Turkusowe barwy
Nie tylko. kobiety, które w dniu ślubu nie były dziewicami, potrafią być wspaniałymi zonami. Utrata dziewictwa jest raz i zwykle kojarzy się z bolem, a nie miłością, zrozumieniem i zaufaniem.

Prezes, rozumiem, że Ty tez jestes nieuzywany, skoro szukasz dziewicy. :O 🖐️ Kurva, wymagacie od innych, a sami ruchacie. Dziewica z własnego wyboru, a nie przymusu, nigdy nie zechce ruchacza. Także - albo bierzecie "używane", albo brzydkie jak noc dziewice. :classic_cool:🖐️

Szanowny Prezes Wertyp nie polałem ci więc milcz kurwo. Co najwyżej możesz matce dogodzić, ale ona już dziewica nie jest rozepchałeś jej wystawiając ryj na świat. Kurwa pierwszy raz się zgadzam z CarrieBradshaw.. Chuje mają z owrozodzeniami po jebaniu Ukrainki przy drodze :D.

Gość Artysta Faszysta$
Nie ważne że on miał inne kobiety przede mną. Ja odpowiadam za swoją dupę a nie czyjąś. WYSZALAŁ SIĘ PRZED ŚLUBEM JAK SIĘ NIE ZNALIŚMY I NIE ZDRADZA MNIE. Cnota to nie był powód do dumy. Wstydziłam się że mając 20lat jestem dziewicą. Poprostu nie chciałam żeby pierwszy raz był z byle kim- na dyskotece bo szalałam na dyskotekach w tamtym czasie. Szanuję siebie swoje ciało i żaden szmaciarz mnie nie miał. A mężczyżni szanują kobiety jeśli one same się szanują. Tyle w tym temacie mam do powiedzenia.

KSU, imponujesz mi. :classic_cool:🖐️ Tak kurwa, bo jak facet porucha przed slubem, to jest wyznacznikiem tego, ze nie zdradzi. Wolne żarty. :O Ciekawe tylko dlaczego połowa facetów będąc w związkach macza fiuta w innej cipie. Nie powiecie mi, że byli prawiczkami. :classic_cool:🖐️

dokladnie leje z tych lasek kumpli, czasem obracane przez kilku, zawsze obgadywane, czy ciagna, czy w dupe tez jej jada. zal. pozniej sa zdrady. choc oczywisce dziewice tez sie pozniej moga puscic z ciekawosci, czy widzac lepszego, bogatszego.

Gość Artysta Faszysta$
ja tylko piszę o swoim związku.Jak żyją inni mnie nie interesi. Zdradzają ludzie nieuczciwi.Mam w nosie czy ktoś był prawiczkiem czy nie. KAŻDY ROBI JAK UWAŻA.

"dokladnie leje z tych lasek kumpli, czasem obracane przez kilku, zawsze obgadywane, czy ciagna, czy w d**e tez jej jada. zal. pozniej sa zdrady. choc oczywisce dziewice tez sie pozniej moga puscic z ciekawosci, czy widzac lepszego, bogatszego." Kurwa, Ty masz schizofrenie chyba. Zupełnie oderwany od rzeczywistości jesteś. :O 🖐️ Skoro wymagacie od kogoś czegoś, to najpierw wymagajcie od siebie - w pierwszej kolejności.

Prezes, widze, że Ty tyle wiesz o kobietach co i dzieci z Somalii o kawiorze. :) 🖐️ Myślałam, że miłość to stan ducha, wzajemny szacunek, zrozumienie itp, a nie błona w cipie. No ale co kto woli, każdy ma swoje priorytety. :classic_cool:🖐️

Serio...? Nie każda moja "była" była dziewicą i szczerze mówiąc nie miało to dla mnie znaczenie. Zachowanie dziewictwa to indywidualna sprawa i nie można kobiety szanować mniej tylko dla tego, że kiedyś myślała, że to ten odpowiedni facet, a później nie wyszło....