Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto 34

Tylko dziewice nadają się na żony

Polecane posty

Co innego gdy ktos za mlodu korvi sie po dyskotekach 2razy tygodniowo z innym a co innego gdy sie wczesniej mialo 1 stalego partnera. Ja wyszlam Wlasnie za maz i jesli mam otwarcie powiedziec nie bylam dziewica.

Gość penyyyy
ja też byłam dziewicą do ślubu i nie żałuję. choć też czasem myślę, jakby to było z innym, hipotetycznie ;) ale pierwszy raz w środku nocy z nowym mężulkiem był piękny :)

Gość penyyyy
wszystko ma swoje plusy i minusy, takie jest życie :) niby myślę, ale jakoś nie wyobrażam sobie, a już w ogóle tak bez miłości... co innego z moim kochanym mężulkiem, mniam ;)

Gość niunia frunia
Ja nie jestem tego zdania kiedyś jej się znudzisz i zechce spróbować czegoś lub kogoś innego !!!!!!!!!!!!!!

Nie, życiowych. Włąśnie w Harlequinach by to dobrze opisali. Babka, czy chłop chcieli spróbować z kimś innym i nie dość, że było beznadziejnie, to póxniej mieli orgomne wyrzuty sumienia itd.

To fakt niektore niemki sa okropne. Tu w De jest duzo polek z turasami hehe Co ma do tego gdzie mieszkam. Bylam w dlugoletnim zwiazku z polakiem i jak to w zyciu roznie bywa po rozstaniu z nim poznalam tu kogos w kim sie zakochalam. Nigdy nie powiem zlego slowa na dziewczyne,ktora czeka z sexem do slubu. Bo to jest godne podziwu. Dla jednych jest to wazne a inni nie czekaja ze wspolzyciem...

wiem ze w De sa polki z turasami. zreszta jeszcze gorzej jest w holandii. to wielka hanba. nienawidze tego. dobrze ze teraz nie musze tego ogladac. w polsce czy UK nie ma takiego kurestwa. po brudasie to juz tylko na odstrzal. niemki sa brzydkie. po prostu nieprawdopodobnie. i tez z brudasami sie zadawaja.

"po brudasie to juz tylko na odstrzal" Ależ Ty Prezes jesteś ograniczony,... Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że po grubym, łysym, albo niskim dziewczyna jest na odstrzał....

Bo kolor skóry jest zaraźliwy i pewnie kutas Ci sczernieje. O ile z takim podejściem kiedykolwiek zaruchasz:D

Carrie aj laf ju tu:) Prezes.... Instynktu plemiennego:D Ty w Afrykańskim buszu żyjesz?

Wiesz co, Wertyp, nie żebym była jakąś wielką fanką Murzynów czy Arabów, ale z takim myśleniem to Ty się faktycznie tylko na odstrzał kwalifikujesz.

Gość Gość
Szanowny Prezes Wertyp kurwa tak Cię czytam i się zastanawiam, czy jesteś aż tak niepoprawnym 18 letnim romantykiem, czy zakompleksionym prawiczkiem. Szacunek nie okazuje się na zasadzie błony w cipie. Rozumując takim tokiem, moja kobieta ( która kiedyś miała męża) jest... , a za takie słowa musiałbym Ci nasrać na łeb, albo pozostawić sam na sam z psami. Luzuj gościu, bo nie wiesz co bredzisz.

"odrzucanie kobiety po innych rasach z zasady" Ty gamoń jesteś:) Przecież to tylko kolor skóry. Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że Pers z dachowcem nie może się mieszać.... A spójrz na kota w mojej stopce:D Moja siostra urodziła niedawno syna Japończykowi. I nie zauważyłem, żeby był jakiś ułomny

Gość Gość
Prawdopodobnie musiałbym go zakopać, bo łeb by odpadł. A siedzieć za śmiecia nie zamierzam.