Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okotie

Jak kobieta nie jest dziewicą to nie ma u mnie szans

Polecane posty

Gość Okotie
Ojjj wiele, jestem przystojniakiem. Wiele razy to slyszalem

Gość ludzie dajcie spokoj
ty u niej tez nie

Gość K-lemensi-a
Mam nadzieje,ze upatrzyles sobie przyszla zone w podstawowce i bedziesz ja chronil 24 na dobe....

Gość ludzie dajcie spokoj
normalni maja inaczej ,ale ty do tej kategorii sie nie zaliczasz

Gość Chciałabym w koncu poznac...
Dodam ze nie jedna dziewica- miala w tylku, i w ustach nie jednego. Smieszy mnie ze dla was wyznacznikiem moralnosci jest blona :) :)

Kurde no, ale temat jest o nie dziewicach i znowu, że nie mają szans, jakieś skojarzenia ze świeceniem tyłkiem. A taka prawda, że wiele dziewczyn jest w normalnych związkach, no i co za tym idzie konsumuje je po jakimś czasie, to chyba całkiem normalne u dorosłych ludzi. :P Apeluję o nie traktowanie błony dziewiczej jako wyznacznika porządności. :classic_cool:

Gość peudonima
OKOTIE ile ty masz lat?

taka prawda, że wiele dziewczyn jest w normalnych związkach, no i co za tym idzie konsumuje je po jakimś czasie, to chyba całkiem normalne u dorosłych ludzi. Nie, to jest normalne u kobiet bez zasad. Nie wrzucaj z nimi do worka porządnych dziewczyn, które nie dadzą się przeruchać byle komu (czyli nie mężowi). Apeluję o nie traktowanie błony dziewiczej jako wyznacznika porządności. Bo co?

a i pan LoOoOsEr sie pojawil , mialam do Ciebie pytanie na innym topiku i bardzo mnie ciekawi twoje zdanie a mianowicie jesli stracisz cnote przed slubem ale z mezem. Grzechem to nie jest to wiemy wiec jestem ciekawa Twojego zdania na ten temat

O Boże nieistniejący, Luser, nie chce mi się z Tobą użerać. Widzę, że się zacietrzewiłeś, to Ci tylko napiszę- myśl sobie tam co chcesz, łap mnie za słówka ile wlezie- jeśli tylko Ci to radość sprawia. Ja uważam, że seks bez ślubu nie klasyfikuje człowieka jako puszczalskiego, Ty uważasz, że ślub być musi. Każdy żyje jak chce i ja nie zamierzam oceniać osób, które małżeństwa nie potrzebują, bo to nie oznacza wcale, że nie są wartościowymi ludźmi bez zasad. Mogą je mieć trochę inne niż Ty- ale pewnie poza swój własny schemat nie będziesz w stanie wyjść, więc chyba tyle w temacie. :)

Jakim dziecinnym trzeba byc zeby dziewictwo sprowadzac do uosobienia cnot danej osoby :) Chcialabym wierzyc ze to tylko głupia prowokacja

Wiadomo, że to lepiej niż miałaby sie rozstac z chłopakiem i miec znowu nowego. Ale najlepszym momentem jest czas po ślubie, bo wiadomo że już sie tworzy rodzinę i przysiega sie przed Bogiem, czy urzednikiem, być ze soba dopóki śmierc Was nie rozlaczy itd.

LoOoOsEr nie jest to odpowiedz na moje pytanie. Nie jest to u Ciebie problem wiary bo seks z narzeczonym nie jest grzechem. Myslalam ze jestes osoboa z jakimis zasadani i umiejtnosciami wytlumaczenia jest w swoj wlasny racjonalny sposob, a Ty jestes spatrzony i monotematyczny. Dzieki za odpowiedz i bez odbioru bo ja lubie ciekawe osoby gotowe na dyskusje a nie odpo nie bo nie :/

Gość dflgjejga
szczęściara, jeden kretyn sam się odczepi:)

BSA Ale nie popadajmy w skrajnosci! Sa kobiety ktore spaly z 4 facetami- i z kazdym byly w zw. Sa panienki ktore spaly z 3-i kazdy byl przypadkowy...

nie, nie ja pisze o czyms innym, Moj maz jest moim pierwszym, ale spalam z nim przed slubem. O czyms takim pisze :)

ale nie poczekalam i nic sie nie stalo, zreszta skoro ksieza cos takiego nie uwazaja za grzech to ciekawe kto Tobie dal mozliwosc oceniania innych. Zycze w kazdym badz razie powodzenia w szukaniu wymarzonej kandytatki na zone :)

BSA a jaka ty masz pewnosc ze dla meza nie bedziesz tylko szmata do zachcianek seksualnych??