Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neonowy___neon

Na palikota głosowały same ćpuny...

Polecane posty

No człowieku. Nieważne czy wejdziesz o 7 rano, o 23ciej, czy o 5 rano babeczki zawsze jest. Świątek, piątek, czy niedziela. Przecież to nie jest zbytnio zdrowe dla jego malutkiego mózgu

Gość ksnhuihuib
KSU dlaczegoż taki wulgarny, wyglądasz na fajnego chłopa

Gość vgbgyhujnuhy
heh tak się składa że masoneria i lewactwo to zaprzeczenie racjonalności i tolerancji...

Gość kacha575775
smutna tolerancja tez musi mieć swoje granice nie mozna złu pozwalać sie rozprzestrzeniać Europa jest zdemoralizowana i zepsuta taka jest prawda Europa rządzi pieniądz,dążenie do władzy" po trupach" racjonalizm- "totalne zniszczenie człowieka,człowieczeństwa" odrzucenie Boga a wiara w bożka czyli pieniądz sex narkotyki pozdro i dobrej nocki

Gość taka sobie nauczycielka
Głosowała na niego cała szkoła w której uczę. Nie są to ćpuny i inne........ nie pochodzą z rodzin patologicznych. Rozmawiałam z nimi na lekcjach, co on takiego w sobie ma i dlaczego dokonali takiego wyboru. Odpowiedzi mnie przerażały, im nie chodziło o narkotyki, nic z tych rzeczy im chodziło o kościół. W moim liceum żaliła się młodzież, że mają jak oni określili reżim związany z religią i mają tego dość. Po tym co od nich usłyszałam, bardzo im współczułam. Młodzież rzecz oczywista, za każdego pokolenia się buntowała. Zastanówcie się, kto uczy religii dziś w szkołach!. Ja to przeanalizowałam w moim mieście! Same stare panny! Lekko skrzywione! Napędziły cały elektorat Palikatowi! Doprowadziły do tego, że młodzież się buntuje i odwraca od kościoła!

Gość smutna_minkaaa
Kachaa Zgadzam się z Tobą :) Hasła, które wypisywałam są wręcz gloryfikowane. "nowoczesność", "tolerancja", "racjonalizm" Tylko, że niestety - niby walczy się o to, żeby każdy miał prawo do głosu, własnych poglądów. A powiedz coś co nie mieści się w ramach poprawności politycznej - od razu zostaniesz zaszufladkowany jako - nietolerancyjny, zacofany, itd.

"Tylko, że niestety - niby walczy się o to, żeby każdy miał prawo do głosu, własnych poglądów. A powiedz coś co nie mieści się w ramach poprawności politycznej - od razu zostaniesz zaszufladkowany jako - nietolerancyjny, zacofany, itd." I tak jest. Kazdy ma prawo. A że ponosi konsekwencje z powodu własnych poglądów, nie potrafi ich uzasadnić itp to już inna sprawa.

Gość vgbgyhujnuhy
u nas jeszcze nie ma, ale lewacto (i zwolennicy lewactwa) czyli palikot z sld do tego dążą

Gość taka sobie nauczycielka
I to cały fenomen i elektorat Palikota. Za moich czasów, żeby iść na religię szło się do salek katechetycznych po południu i szło się tam z chęcią.... Nie chce mi się opisywać tych czasów, dziś jak sobie pomyślałam, te salki są wynajmowane co przynosi klerowi większe zyski, a młodzież tłamszona przez nieudolne katechetki ma dość już w szkole nauki, a tym bardziej uczenia się pod dyktando jakiejś nawiedzonej starej panny. Sama wychowuję dwoje dzieci i po tych lekcjach wiem, że to takie zbuntowane pokolenie przeciwko kościołowi, które widzi w Palikocie ruch, które, je od tego wybawi, nic więcej.

Gość ale o sooo chodzi
no fakt wszyscy fanatycy antykościelni jeżący się na samo słowo ''bóg'' też na niego głosowali

Gość niunia frunia
Ja osobiście nie głosowałam na Palikota ,ale jego poglądy co do LEGALIZACJI POPIERAM W 1000% Kryzysu by nie było itd po za tym marychę pali tyle samo osób co papierosy z tym ze Marihuana nie jest aż tak szkodliwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość ksnhuihuib
to nie stare panny i inne gady doprowadzily do dowrocenia sie ludzi od kościoła a pewien pan wiadomo jaki no i przede wszystkim nasz Ojciec R