Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie to zabrzmi, ale.....

Mam pokoj kolo WC i ciagle slysze plumki i pierdy, mam juz dosc

Polecane posty

:D

U mnie czasem troche smród idzie na pokoj ale na krótko.

Gość IeaeaeX
Pozdrawiam autorkę/autora a także wszystkich wytrwale tropiących rozmaite wątki.Niezwykle spostrzegawczych.Ps to bardzo ciekawy temat.Czy on jeszcze jest?:classic_cool:

Gość smaqu.
u mojej rodzinki, dorobili kiedys dobudowke , bo nie mieli wc..efekt ? do wc wchodzi sie z kuchni, tzn drzwi tuz obok stolu ! jak ktos siedzi przy stole musisz go przeprosic,zeby sie posunal, tragedia, jesz a tu ktos ma srake i nie dosc ze slyszysz do i czujesz

akurat skojarzylam Cie bo mnie zaciekawiles;;;sledzilam tamten topic i dalam do ulubionych..

Gość Yagoodoova
Poważnie?:D Ale jaja ha ha ha.No tak jakoś musieli to zorganizować.Ale czy to znaczy ze tradycyjnej łazienki też nie mieli z wc ?

Gość poiuy13339
pewnie byli ze wsi, tam dawniej nie bylo lazienek w domu, szkoda tlyko, ze sobie dali kolo kuchni..... trza by stol przestawic btw u mnie właśnie matka puscila powietrznego za ścianą, pozdrawiam sąsiadów WC.....

Gość łącze się w bólu
też mam pokój koło kibla i najgorzej jak sa jakies swieta gdzie goscie jedza i dlugo siedza:O na codzien mozna przezyc chociaz miłe to nie jest

Gość Yagoodoova
Ja mam za to z innej beczki rzecz.Znajomi mają dom jednorodzinny [wcale nieduży ale bardzo elegancki zasadniczo parterowy plus strych ale w sumie nieważne] no i oni mają dwa kible. Jeden z łazienka razem gdzie jest wanna i kabina a drugi taki mały nieco dalej oddzielnie z umywalką. I to jest super. Raz ze nie ma kolejek to dwa ze goście korzystaja z gustownego poniekąd kibla dla gości. Ściany tłumioe są więc ok.I to jest klasa. Brak kolejek,dziękow i co gorsza zapachu.To jest idealne rozwiązanie. A jak się bronić przed czymś takim w ciasnocie wielkiej płyty?:O kiszka:O

Gość IeaeaeX
Dziwnie to zabrzmi.Miło mi ze czymś mogłem zainteresować. Dzięki za podlinkowanie tematu bo faktycznie był dość interesujący.Szczerze przyznam ze autorka mnie zdumiała pisząc o tym iż może współczuć łyżce lub bieliźnie która leży na samym dole szuflady:classic_cool:Wszystko ma jednak,jeśli spojrzeć analitycznie,swoja głębie.Raz jeszcze serdecznie dziękuję za temat i pozdrawiam. Ps do zobaczenie i przeczytania również na tamtym temacie:):):):)

Gość IeaeaeX
Dziwnie to zabrzmi.Miło mi ze czymś mogłem zainteresować. Dzięki za podlinkowanie tematu bo faktycznie był dość interesujący.Szczerze przyznam ze autorka mnie zdumiała pisząc o tym iż może współczuć łyżce lub bieliźnie która leży na samym dole szuflady:classic_cool:Wszystko ma jednak,jeśli spojrzeć analitycznie,swoja głębie.Raz jeszcze serdecznie dziękuję za temat i pozdrawiam. Ps do zobaczenie i przeczytania również na tamtym temacie:):):):)

bo to ja bylam autorka, smiej sie smiej ;)

Ojciec puścił serie....:O

podszyw.................zadnej serii

Gość Yagoodoova
Swoja droga to byłby niezły motyw na reklamę "bankowego kredytu pod zakup mieszkania".Siedzi ktoś przy biurku z korkami albo watą w uszach ze skrzywioną facjata a tam za ściana w kiblu takie grzmoty i wstrząsy.W pewnym momencie osoba która nasłuchuje zakłada maskę gazową i nagle pojawia się kto??Elegancki i gustowny jak zawsze Mr Kondrat i wypowiada do kamery sakramentalne: "czas już abyś zmienił mieszkanie na lepsze!":D :classic_cool:i na koniec rozlega się taki przenikliwy pierd i zmienia się sceneria na piękne i przestrzenne mieszkanie z wytłumionymi ścianami. Na koniec zgrabny slogan:"przy naszym kredycie zaczniesz nowe życie":classic_cool:

Gość 10 zł. .
jest podobna reklama jakiegos banku..chyba ING... kredyt na mieszkanie... ale bez wc w tle....

Gość IeaeaeX
Jesteś Autorką :)No nie śmieje się nie śmieje. Fakt troszkę na początku wesoło to czytać. Ale generalnie Jesteś osobą bardzo wrażliwą musisz taką być:):)Pozdrawiam!

Gość łuosiek
ale komdrat powinien założyć maskę gazową :classic_cool:

Gość 10 zł. .
IeaeaeX masz na imie marcin?

Gość Yagoodoova
Jest z psem który szczęka i jego przewrażliwioną właścicielka. Zreszta sporo było wersji ale ta wydaje mi się bardzo życiowa.PR-owcy powinni to rozważyć:D:D:D:D

Gość IeaeaeX
Nie.Na drugie też mam inne::classic_cool:Ale póki co nie zdradzę.Dbam o swą intymność na forum:classic_cool:

Gość szkoda kasy na wygluszanie
to polska

Gość :D :D
10zł masz na imię Michau?

Gość 10 zł. .
bo mi tez brzmisz znajomo;p Ale moze taki typ tak ma :classic_cool: ja się zastanawiam czy dałoby się zbudować cichsze kible, tzn żeby nie było słychac obijania się moczu o kamień jak ktoś sika. Np kible z .. plastiku? chodzi mi o muszlę w środku. (na poważnie mowię!),

Gość 10 zł. .
Nie, jestem kobietą, nie michauem.

Gość 10 zł. .
Tato nie dzisiaj.:classic_cool:

Gość klaustrofobia
ja słysze jak sasiedzi pierdza..jak sie myja jak rzygaja na imprezie, wentylatory przepuszczaja nam zapaszek i tez wiemy co gotuja:)a jak ja pierdze tosłyszy sasiad i czesto mnie pytał czy mamy jakuzi, czy ja mam takie pierdy wannienne:)

Gość IeaeaeX
10zł .. bardzo możliwe. Właściwie tak jest moim zdaniem. Ludzie reprezentuja podobny typ komunikacji do siebie i styl. Coś w tym jest.:classic_cool: 10zł skoro jesteś kobietą :classic_cool:To coś mi się zdaje ze Marcin to pewnie Twój Facet i go tu sprawdzasz co?:classic_cool:

Gość 10 zł. .
nie mam faceta :P