Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwnie to zabrzmi, ale.....

Mam pokoj kolo WC i ciagle slysze plumki i pierdy, mam juz dosc

Polecane posty

Gość IeaeaeX
1O zł . . otóż to !! Ja się też kiedyś nad tym zastanawiałem. Tzn na poważnie na takim typem sedesu który sam jakby automatycznie pochłaniałby zapach i ze wg na materiał użyty do jego wykonania tłumiłby konsekwentnie wszelkie dźwięki:classic_cool:To jest bardzo interesujące zagadnienie:classic_cool:

Gość poiuy13339
nastala cisza w bloku i teraz duzo slysze

Gość poiuy13339
Dzis u mnie spokojnie. Chyba obiad byl lekki.

Gość poiuy13339
Bylo jedno nocne przedstawienie..:O

Gość gość
Mam tak samo :)

Gość gość
mieszkam w domu jednorodzinnym i akurat mnie zaszczyt kopnął żeby mieć pokoj koło kibla :/ Też tego nienawidzę. Rano mnie zawsze za wcześnie budzą siki i kupy domowników. Mam zatyczki do uszu, ale i one nie dają rady. Poza tym, nie moge spędzić czasu wolnego, oglądajac coś w necie i siegając po zatyczki,gdy ktoś korzysta z wc:/ Z tego co czytam mieszkańcy bloków nie mają lepiej. Czyli muszę się pogodzić z takim losem. Ps. Zauważyłam, że większość ludzi nie ma pokoi koło ubikacji. U nas widocznie ktoś nie obmyślił inteligentnie.

Gość gość
Jak ja się cieszę że mieszkam sama :) a w domu rodzinnym mieliśmy dwa kible, jeden sąsiadowal ściana z garażem i na tym piętrze była jeszcze kuchnia i pralnia a drugi kibel na innym piętrze sąsiadowal z garderobą także wszyscy sie czuli komfortowo. Także srajacy i pierdxacy bo nie musielismy się krepować że ktoś nasluchuje