Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulaa Gulaa

Czy są jeszcze tacy mężczyźni?

Polecane posty

Gość Gulaa Gulaa

Niezależni, marzycielscy, niespokojni duchem, mający jakąś konkretną pasję, lubiący podróże, literaturę, muzykę, kulturę?

Gość fikuśny
pelno jest takich ale wy nie zwracacie na nich uwagi

Gość Gulaa Gulaa
Spotykam wielu facetów, ale większość z nich to jeszcze mentalnie chłopcy... Koledzy, gry komputerowe, TV, szkoła/praca, zainteresowania głównie typu fantastyka, manga, sport, militaria. Tęsknię za kimś nietuzinkowym...

Gość Gulaa Gulaa
Tzn. znam kilku wybijających się poza ten schemat, ale są tacy niezależni, że czasem ciężko dotrzeć do nich...

Gość fikuśny
no widzisz gule, jednak sa fikusna, bo jestes slepa i nie zauwazasz ich

Gość mikiMo
ja takiego hoduję - ale niestety nie jest marzycielem, jest absolutnym realistą, ale wszystko inne się zgadza

fiku miku większość studentów to puści lduzie, dlatego ja zrezygnowałem ze studiów. Ale oczywiscie tam tez zdarzaja sie wyjatki.

Gość Gulaa Gulaa
Dla mnie liczy się przede wszystkim osobowość, pasje. Aktualnie jestem zakochana w pewnym brzydalu i wierz mi, pociąga mnie jak mało kto... Drażnią mnie super grzeczni, poukładani faceci, którzy muszą wszystko mieć dopięte na ostatni guzik. Wolę wyluzowanych, chodzących własnymi ścieżkami kolesi, którzy żyją twórczo, z pomysłem...

"fiku miku większość studentów to puści lduzie, dlatego ja zrezygnowałem ze studiów. Ale oczywiscie tam tez zdarzaja sie wyjatki." widocznie wybrałeś jakiś kiepski kierunek 🖐️

Gość fikuśny
fikusna a czy na kafe sa sami studenci gule a bylas w zwiazku z taka artystyczna i niezalezna dusza?

na kafe nei mam pojecia kto ejst, na pierwsyz plan wybijają się ludzie jak Loser, be zambicji, pracy, neistudiujący, żyjący an koszt rodziców :O

Gość Gulaa Gulaa
Na studiach niestety mało który facet wybija się z tłumu. Większość jest co prawda oczytana, zna się na polityce, ale taka strasznie sztywna, bezbarwna, a co gorsza zdarzają się zarozumialcy, którzy na każdym kroku pokazują, że twoje zdanie jest gorsze. Oczywiście są też jakieś wyjątki, ale jak mówię, większość to jeszcze chłopcy.

Gość fikuśny
gula a mi nie odpowiesz?

Gość Gulaa Gulaa
Jeszcze nie byłam, ale szukam kogoś takiego. Sama jestem właśnie typem artystycznej duszy, marzycielki - lubię poezję, muzykę, literaturę, malarstwo, wycieczki w góry. Mam kilku kolegów-artystów, ale są na ogół zajęci lub po prostu zbyt indywidualni, żeby się z kimś wiązać...

"Wolę wyluzowanych, chodzących własnymi ścieżkami kolesi, którzy żyją twórczo, z pomysłem..." - i tacy zawsze szukają nowych podniet, niekoniecznie są wierni, niekoniecznie uczciwi i niekoniecznie monogamiczni.

Gość mikiMo
skończyłam filmoznastwo kiedyś i miałam na roku zajebistych facetów, mój facet skończył architekturę i też miał super rok - zarówno babki jak i facetów, to o co chodzi? To zależy od uczelni może...jaka uczelnia, tacy ludzie

Gość Kulon
Kiedyś też marzyłam o związku z takim mężczyzną. Byłam kiedyś z malarzem, totalnie oderwanym od rzeczywistości...potem z muzykiem, również bujającym w obłokach. A teraz jestem z kimś, kto z jednej strony buja w obłokach, a z drugiej potrafi realizować marzenia i to jest cudowne :) kocha naturę, las, góry, sam robi instrumenty muzyczne..a przy tym twardo stąpa po ziemi. Ja za to jestem lekkoduchem, nadwrażliwcem...a on-moją opoką.

Gość mikiMo
są takie pseudowyższeuczelnie, na których ludzie komunikują się na migi, w ciemności mieliby poważny problem dlatego wieczorami wybierają knajpy oświetlone :) Mówią do siebie: ten, tego, wiesz, no tamten...ale jaja, yyhh

A to prawda, że takie brudasy i narkomani to są do niczego. Ja jestem indywidualistą, ale mam twarde zasady.

Gość Gulaa Gulaa
Nie chciałabym oczywiście skreślać tych spokojnych chłopców z roku. Ich życie - ich sprawa, czasem nawet dobrze jest z nimi pogadać. Niemniej pociągają mnie głównie indywidualiści - praktycznie zawsze zakochuję się w osobach, które tak jak ja, są oderwane od rzeczywistości. Potrzebuję kogoś, kto ciągle będzie mnie intrygował, zarażał czymś nowym...

Gość Kulon
Kto tu mówi o brudasach i narkomanach?