Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallogen

to jakaś szopka jest lub cyrk kwadratowy, otrzymałem z urzędu Gminy

Polecane posty

Gość hallogen

wszelkie wymagane zezwolenia, plany ZUD-y i inne mapy przedstawiłem oraz repertorium, czyli własność działki, plany gminne są znane i zatwierdzone i dwa lata temu otrzymałem zgodę na budowę domu na mojej działce i teraz budowa domu piętrowego jest na ukończeniu a tu nagle do mnie zgłosił się jakiś znawca histrorii, który jest miłośnikiem historii i jakieś tam towarzystwo 'wariatów' mają i powiedział do mnie wprost, że napisał do Urzędu Gminy pozew aby zburzyć ten mój dom w budowie, ponieważ jego wiedza historyczna naprowadziła na nowy ślad, że prawdopodobnie pod posadzką piwniczną leżą zwłoki trzech żołnieży Wermachtu, którzy zginęli na początku stycznia 1945 roku a starzy mieszkańcy to potwierdzają i co teraz, jak spokojnie spać z kredytem na plecach ?

Gość adfafasfaf
A co wolisz spać na 3 żołnierzach wermachtu?? Przecież to takie same ścierwo jak ssmani.

Gość przecież nie mogli ich
tak głeboko pochowac że teraz sa pod twoją piwnicą. ściemniasz.

Gość hallogen
ale o co chodzi, czy historycy chcą zburzyć mój dom aby pod posadzkę piwnicy się dostać i wyciągnąć zwłoki trzech żołnierzy z Wermachtu ?

Gość gfhbdfnbfgnb
jak by co to nie mają prawa ci domu zburzyć nawet jakby się okazało, że sam Jezus jest tam pochowany więc luz i się nie przejmuj.

Gość hallogen
to fakt, nawiozłem gleby aby podwyższyć działkę o 1,5 metra, więc jest sporo wyżej niż w 1945 roku ale w czasie wykopu robotnicy nie natrafili na żadne kości lub zwłoki

Gość hallogen
tak się zastanawiam, a może Niemcy przyjadą wykonać ekshumację i co wtedy ?

Gość gfhbdfnbfgnb
nic ci nie zrobią bo nie mają prawa wtargnąć na twoją działkę, możesz sobie postawić nawet płot pod napięciem i kilku strażników a do tego kilka psów stróżujących, to będziesz mieć pewność, że nie wejdą