pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 28, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 28, 2011 no właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 28, 2011 też masz zagwozdkę Juzefowiczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochankele mamełe Napisano Październik 29, 2011 taka nowa a juz znana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 znana bo napisała, że mnie lofcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kochankele mamełe Napisano Październik 29, 2011 nie tylko ona to napisala a le ją lansujesz widocznie To Twoje projekte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 :O a żeś kurva palnął jak łysy grzywą o kant kuli a tak (nawiasem mówiąc ) to kto jeszcze mnie lofcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 syćkie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 Yoozek nie gadaj, że Ty też ((())) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 Ooooooooooooooo tematełe specjalnie dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 ja jestem twoje mamełe na motorynce PŚP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 ja Cie lofciam... olewac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 mamełe jednak ja dalej nie rozumję :P Ty glucie jeden Ty olewać... mam nadzieje, że ciepłom uryną bo zimną to nieprzyjemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 jestem tffojom mamełe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 cieklym azotem, zeby Cie nie rozpuscic za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 to pozdrów tateła a żeś glucie wymyślił :O piwem byś mję oblał zrobilibyśmy przy okazji miss mokrego podkoszulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 ok pozdrowie:) i idx już curuś do łuszkaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 mamełe jak zwykle to samo. piątek jest nie mogę dziś dłużej posiedzieć ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 i ciekawe kto by miał być tą miss :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 no ja na pewno nie, krem ujędrniający tzytze jeszcze nie działa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 no właśnie, skoro Ty nie, bo krem nie zadziałał, ja nie, bo kremu nie mam, to bedzie miss mokrego podkoszulka bez miss.?! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 a bez kremu nie wygrasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 juz pozno, rano trzeba krowy wydoic raz raz sie zbieraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 Joozek Ty mje jednak kochasz wierzysz we mnie wygram, pewnie że tak. no więc tego jedziesz gościu z tym browarem mamełe, ale Ty jesteś krowy nie zając. nie uciekną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 ALE TZYTZKI IM PEKNA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 łaciate są poza konkursem mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 dobra to wstanę rano wydoję pycki i pójdę spać dalej. dlatego tera mogę se posiedzieć i koniec gadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamełe na motorynce 0 Napisano Październik 29, 2011 stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 gdzie?! jak duży i czy żylasty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 co sie z ludzmi dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach