pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 wystraszyli się peniora :O a tacy kurva hop do przodu wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osadzona Estera Goldbaum 0 Napisano Październik 29, 2011 kim Ty do cholery jesteś pśp ? nie myślałam że na świecie są takie wulgarne dziewuchy, a jeśli są to nie mają dostępu do neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 przeciez to jakis gimnazjalista :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 hehehheeheh :D ale mnie rozbawiliście a ty Estera kim jesteś? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 ale pierdolita ludziska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 ona to żydówka z wielkim, orlim nosem i czarnym meszkiem na twarzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 Juzek moze sie przylaczysz i zrobimy mala orgietke? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 żydówki som spoko ja to się zara zawijam stąd bo czekają mje tera inne przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 że niby kto z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 chyba Ty z Glutem :O:D bo ja stąd idę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 kupe bedziesz robic? :D ja jeszcze posiedze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 29, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Październik 29, 2011 nie powiem, bo jestem tajemnicza :P dobranoc towarzysze )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemniczy_glut_na_firance 0 Napisano Październik 29, 2011 mysle ze innych przyjemnosci w zyciu nie masz co Juzek taki skwaszony? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamełe na motorynce to Napisano Październik 29, 2011 ta przyjebana pizda chędożyć czy jak jej tam było. stuknięte infantylne babsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach