Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasłona z cienia

Wariuję z samotności

Polecane posty

oj ksiazka dla dorosłych..:P o zyciu ze tak powiem.inspiracja jest moje zycie i zycie znajomych.Można powiedziec romans z gangsterką w tle:) he he.Tak sobie czasem cos tam skrobne,mam nadzieje kiedys skoncze i moze akurat cos fajnego wyjdzie.chce zalorzyc bloga i tam fragmenty wrzucac i poddawac surowej ocenie internautow:)

co mi przynosilo ulge....trudno mi teraz jednoznacznie stwierdzic.Ale była to chyba praca.i obojetnie jaka.za barem,ze ścierą,wszystko jedno.lubilam i dalej lubie bo dalej sama mieszkam,ogladac filmy o czytac.wylaczam sie i mam spokoj

Gość zasłona z cienia
anelisa fajnie się gada ;) ale chyba wreszcie robię się śpiąca. ;) może pogadamy jeszcze w najbliższych dniach, wieczorami? ;) ps. dzięki za insipracje

oki jestem za.dodam sobie ten temat i bede czekac jutro ok 23.milej nocy.ja jeszcze nie mam ochoty spac.kolejny skutek samotnego zycia.pozdro

Gość zasłona z cienia
dobra, to ja wejdę jeszcze raz na forum, będe pod tym samym nickiem. Dzięki. I dobranoc.;)

Gość zasłona z cienia
Cześć ;) dziś praktycznie cały czas siedze przy kompie i próbuję czytać artykuły,k tóre miałyby stanowić balsam na udręczoną duszę ;) - ale niestety mało pomaga .

bo to pic na wode.Ja wróciłam z pracy,wykompałam sie i odpoczywam....a jak twoj dzien?

Coś w tym jest, że jeśli znajomym zaczyna się powodzić, kogoś znajdują, mają prace itd to następuje totalna olewka dotychczasowego życia w tym znajomych i uderza swojego rodzaju sodówka, ja mam do tego umiarkowany stosunek, bo albo ludzie zazdroszczą albo uciekają ze strachu żeby przypadkiem im nie uszczknąć tego "szczęścia".

Gość zasłona z cienia
ja , sluchalam muzyki , czytalam te artykuly, bylam na drobnych zakupach, troche posprzatalam i niestety wzielo mnie na rozmyslania, jak zwykle zawsze z tym samym skutkiem, a raczej jego brakiem. a potem weszlam na kafe

ja znajomym powinie sie noga to odnajduja do nas droge,ale wtedy sory gregory.zrobilam niedawno przeglad znajomych i jest mi teraz o wiele lepiej

skad ja to znam,pobudka o 12,sniadanie,tv,zakupy,tv,kaffe,sprzatanie,tv itd.ale mam nadzieje to juz za mna

Gość zasłona z cienia
No wlasnie, z tymi znajomymi. tez sie zastanawima czy nie zniknaqc z zycia niektorych osob raz na zawsze. tylko nie wiem czy to sluszne

ja zmienilam nr.tel i nowego nie podalam niektorym osobom,jak sie spotykalismy to tlumaczylam ze zgubilam tel,pozniej nie odbieralam itd.obgaduja mnie ale leje na to

Gość zasłona z cienia
anelisa mowisz w sensie ze masz nadzieje ze za Toba kryzys, tak czy co innego masz na mysli

Gość zasłona z cienia
21...

tak,mam nadzieje ze najgorsze za mna bo juz nie lerze bezczynnie i nie czekam na boskie zmilowanie.szukam sobie zajec,bardziej sie zaangazowalam w prace,biore nadgodziny itd,choc zdaje sie na dluzsza mete to tez nie jest rozwiazanie

wlasnie jak miaam21 to zostalam sama.czytalam gdzies ze czlowiek zmienia sie i ogolnie jego zycie co 7 lat.moze cos w tym jest

Gość zasłona z cienia
Vagnoyi nie cyuje sie ani taka ani taka tzn uwazam ze uroda to rzecz wzgledna i nie ze ja CI cos mowie ale wg tych wspolczesnych kanonow to chyba jestem taka przecietna atrakcyjna nie jestem i nie poitrafie tego zmienic ale to juz dluzsza historia

Gość zasłona z cienia
hmmm to ciekawe dlaczego co 7 lat

Gość dfgrretert
Zasłona z cienia podaj gg to pogadamy.

Gość zasłona z cienia
Vagnozi nie wiem co do tego czy jestem skromna to sie waham z jednej strony chce taka pozostac ale z drugiej dzis jak sie nie umiesz troche zaprezentowac to inni jak CIE widza tak CIE pisza i cos w tym jest przekonalam sie juz niejeden raz widze po sobie i po innych