Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin.........

Mam juz dosc, moja dziewczyna nie szuka pracy...

Polecane posty

Gość N/N 00
pogoń ją !!! gra nie warta świeczki

Gość Kakabos wołowy
niezwykle tani sposób- z nikogo nie doję!!! mam swoje zaoszczędzone pieniądze. Nie znasz to nie oceniaj

Gość Kakabos wołowy
truskawkowelato -dzięki za cenne rady :) niech Ci Bóg wynagrodzi :)

Gość jeremii kant
truskawkowelato- a w jakiej branży robisz? cholera...jak szukam to wszedzie mi oferują 1500 lub niżej :/ a ty zarabiasz całkiem ładnie

Gość Tak się lubią
tłumaczyć darmozjady

Gość jeremii kant
tak się lubią- uważaj co mówisz,bo los bywa złośliwy w stosunku do podjudzaczy i prześmiewców.

Gość truskawkowelato
Pracuję w wydawnictwie bardzo dużym jestem przedstawicielem do spraw promocji i szkoleń. Oprócz tego piszę dla tego wydawnictwa- przewodniki metodyczne dla nauczycieli, książki dla dzieci typu: 100 pomysłów na zabawy w przedszkolu itd

Gość Tak się lubią
Oby los uchronił mnie przed pasożytami.

Gość Tak się lubią
dla pasożytów najczęściej los bywa łaskawy

Gość truskawkowelato
Kakabos wołowy--> jak chcesz możemy pogadać meilowo albo jakoś inaczej. Tu niektórzy są głupi do bólu- myślą, że z nerwicą łatwo żyć. Ludzie!!! Nerwica a właściwie wg. nowoczesnej terminologii zaburzenia lękowe i fobie to nie są sytuacje, że ktoś się często denerwuje. To jest choroba, uniemożliwia życie. Jakiś czas temu gadałam z dziewczyną, która nie wychodziła z pokoju!!!!! Kazde wyjście do kibla przypłacała atakiem paniki. Wiecie jak się czuła kiedy musiała wyjść z domu????

Gość bukgvjhnjk
autorze wyślij swoja kobietę więc do psychiatry bo być może cierpi na nerwicę. To nie wina lenistwa tylko chorej psychiki. mam identycznie, myślałam ze dam rade sama ale jednak nie. Swoja droga to swojje kobiety nie będziesz utrzymywał bo ona będzie pracowała w domu, wychowywała twoje dzieci, sprzątała oraz gotowała. Niejedna by sie z facetem zamieniła bo to nie lekka praca

Gość Kakabos wołowy
Truskawkowelato--> ale jak mam się z Tobą skontaktować?

Gość truskawkowelato
:) w 100% się zgadzam z wypowiedzią powyżej!!!!

Gość Tak się lubią
Dziewczynko, ty mi nie musisz tłumaczyć czym jest nerwica, i nie traktuj wszystkiego tak osobiście, bo zgnijesz od zółci

Gość Kakabos wołowy
jak ma nie traktować tego tak osobiście skoro problem o którym piszemy dotyczy jej osoby? idź kpić z innych, ok?

Gość Kakabos wołowy
jedyna 'osobą', która przelewa żółć jesteś właśnie ty!!!

Gość truskawkowelato
Masz gg? ja nie mam ale mogę założyć. ew. meilowo, ale nie chciałbym mojego meila upubliczniać na tym forum. Możemy sms. Jeśli masz ochotę... i blisko na bielany ja w poniedziałek będę w tym ośrodku- mam terapię na 18. Możemy się spotkać przed, pogadać, pójdę z Tobą i zapiszemy Cię. Albo przynajmniej chwilę pogadamy, zobaczysz jak tam jest. Na przeciwko jest mc donald możemy iść na szejka:P

Gość truskawkowelato
nie ma we mnie żółci! :) jadę na antydepresantach i jestem wyjątkowo pozytywnie nastawiona do wszystkich:P ;) a tak serio- ja się nauczyłam głupotami nie denerwować

Gość Kakabos wołowy
to załóż gg i nie podawaj tutaj maila prawdziwego :)

Gość Kakabos wołowy
jak podasz nr.to zaraz do Ciebie napiszę

Gość Tak się lubią
Wszystkim poważnie chorym proponuję udać się na profesjonalne leczenie, jeśli natomiast do takiego się nie kwalifikują tzn. że mamy tu przykłady urojonych fobii społecznych i tym podobnych. Pozdrawiam i życzę zdrowego podejścia do życia i takiej samej oceny własnej sytuacji.

Gość truskawkowelato
łok. Miałam kiedyś z 6 lat temu, ale nie pamiętam numeru. A Ty masz numer, który możesz tu napisać?

Gość Kakabos wołowy
no właśnie nie bardzo :/ A w tej nowej wersji gg nie wiem jak zakłada się nowy profil :/

Gość truskawkowelato
Założże, napisze a Ty do mnie:P :)

Gość bukgvjhnjk
truskawkowelato -----masz nerwicę? chodzisz na terapię? Ja mam nerwicę lekowa ale nie wiem co z tym zrobić dalej..

Gość Kakabos wołowy
dobra szefie :P

Gość truskawkowelato
bukgvjhnjk--> mam nerwicę lękową z atakami paniki, i fobię społeczną. Przeczytaj moje wypowiedzi, napisałam co z tym zrobić:)

Gość Kakabos wołowy
Truskawka jesteś? :P

Gość ale was doją pięknie
tak sobie przejrzalam strone tego psychiatry i ten cennik mnie rozwalil... tzreba miec ostro nasrane we lbie zeby komus placic 130 zl za godzinke pierdzenia w stolek, godzinke czy 20 minut? bo tam bylo tez, ze za 20 minut neurolog 130 zl :O haha ladne dojenie kasy z ludzi, dorabianie sie na cudzym nieszczesciu, ladnie was doją haha

haha. Dobra cwaniara. Ja też się umiguje od pracy ale tak ,żeby bylo dobrze.Czyli,żeby na wszytsko mi straczylo a zabardzo zebym się czasem nie przepracowala.:-) Ale nie ma co.Tak na poważnie.Nie ma sensu-bo przyjdzie dzień że bedziesz jej kolejna ofiarą.Hehe cwana bestia. No wiem,wiem takie już jestesmy przepaskudne babki:D:D:D