Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kto jest lepszy - głupia piękność czy inteligentna przeciętniara?

Polecane posty

Gość Malwinka z koninka
głupia piękność :classic_cool:

ale się temat rozkręcił, mocnyyyyyy ma niezłe teksty ale się uśmiałam:D poprawiłeś mi humor bo od rana to jakaś taka byłam nijaka, wracając do tematu to 2 opcja inteligentna przeciętniara,myślę że z takiej dziewczyny jeszcze ładną się zrobi,odpowiedni make up,jakieś ładne ciuchy,szałowa fryzura, jakieś zabiegi zabiegi kosmetyczne idąc dalej to nawet siłownia:P żeby wyrzeźbić swoje ciało i wtedy zwrócić większą uwagę ....ja tu nie mówię o tonie pudru żeby nie było:D więc myślę że z każdej da się zrobić ładną....

Widać żesz lekko ograniczony emocjonalnie a głupia siksa Dera mokro ma na twoj widok więc też ma rozum niskich lotów

Gość anonyme sad creature
biedny.... tylko 2 kobiety na ziemi wyraziły zainteresowanie jego osobą.

Gość Szymuś
O ile przeciętniara nie oznacza brzydoty. Kobiety brzydkie są niekochane.

Gość iznowuwiatrwoczyicisza..
i co , znasz obie na tyle by stwierdzic ktora glupia a ktora nie? pozory myla ...

Gość todd .
Uroda przemijania a inteligencja zostaje więc wybór jest prosty Ale do tego trzeba dojrzeć ;)

Gość TY podupadłu autorzyno
oj ty pseudo facecie haa chyba piękne sie ciebie nie trzymają , że piszczysz" haha, no tak bo jestes dnem totalnym hahahhah

Gość znów inaczej ,
Ja jestem piękna i inteligentna i na własnym przykładzie powiem wam że inteligencja niestety nie pomaga w życiu pięknej kobiecie.

Gość inteligentna przecietniara
jesli wysili mózg, zrobi sie na bostwo. Moze zarobic na operacje plastyczną i fajne ciuchy. Głupia piekna będzie juz tylko brzydnąć.

Mam to szczęście, że wiele przeciętnych jest w moich oczach pięknych, tak przynajmniej wynika z dyskusji w męskim gronie - zawsze moja ocena jest wyższa... Ale podział ukazany w temacie jest bez sensu, bo te "głupie piękności" najczęściej są przeciętnie inteligentne, ale że piękne to trzeba im dowalić. A te przeciętniary to sobie rzekomym intelektem humor poprawiają. Wygląd = intelekt. Znaczenie obu jest równorzędne, bo : 1. Na intelekt mamy ograniczony wpływ, tak ja na wygląd. Dlaczego oburzamy się, gdy ktoś odmawia prawa do miłości brzydkim, ale skreślanie głupich nas nie boli? Bo większość się z nimi nie utożsamia? :D 2. Argumenty za rozumem da się obalić : a) z pustej miski się nie najesz - miłość to nie chłodna kalkulacja, że wybiera się kogoś w pełni racjonalnie. b) a o czym pogadasz z głupią? - z mądrą też niekoniecznie o czymś pogadasz, bo ona może interesować się Sztuczną Inteligencją (jak fiku mikuuu) a ty historią Mongolii. c) uroda przemija... - najgłupszy możliwy argument. Piękni się starzeją i tracą na urodzie ale brzydcy również. I pytanie za 100 pkt - co lepsze : piękna twarz pokryta zmarszczkami czy koński ryj pokryty zmarszczkami? d) Mieć głupią to wstyd - mieć brzydką też. Wstyd jest wtedy, gdy partnerka prezentuje niską wartość, czy nie było cię stać na lepszą? Chodzi tu zarówno o wnętrze jak i wygląd 3. Kochać idiotkę to większa odpowiedzialność. To tak, jakby opiekować się kimś z pewnym sensie niepełnosprawnym. Zatem wybierajcie piękne, bo mądre też się zestarzeją :)

Gość mocnyyyyyyyyy
Brovar mowi sie "z pięknej miski sie nie najesz" :) po pierwsze: co będziesz na dłuższą metę robił z idiotką, która mówi: helou i nie rozumie wiadomości ? bo o jakim poziomie idiotyzmu mówimy ? a o jakim poziomie inteligencji ? uroda przyciaga, charakter zatrzymuje po drugie : moze niech się wypowie ktoś, kto żyje z kretynką pare lat, a nie tylko ci, którym staje na widok zdjecia ładnej lali, bo nie słyszeli jej, kiedy buzię otwiera by cos powiedzieć.

mocnyyyy wielu żyje z kretynkami, ale dostrzega to po czasie. Nie oszukujmy się, gdyby upewniać się do partnera na 100 procent to schodzenie trwałoby parę lat. I potem jest to narzekanie - "gdzie ja oczy miałem, to był błąd". I widzę, że lubisz skrajności. Kretynek "helou" nie jest tak wiele a i zazwyczaj wiążą się z ludźmi swojego poziomu. Temat jest głupi, bo daje wybór między idiotką a przeciętniaczką (z urody) zamiast brzydulą. Przy założeniu, że wygląd i intelekt są sobie równe, lepsze jest opcja "inteligentna przeciętniara".

Gość mocnyyyyyyyyy
temat jest głupi wiec autorowi polecam głupią piękność swój do swewgo najlepiej pasuje. :)

mocnyyyy tak :) Jak ktoś głupi to nie nazwie osoby na swoim poziomie głupią i może się cieszyć z inteligentnej i pięknej kobiety. Chciałbym być czasem głupszy :D

Gość gość
20-30 rok życia: tylko piękne i nieważne czy mądre. Facet musi się wyszumieć, poznać na własnej skórze jak to jest z piękną kobietą. 30 rok życia w górę: inteligentna i niekoniecznie piękna. Teraz kobieta ma być materiałem na żonę, nierzadko też matkę, więc zupełnie co innego się liczy. Ale jest jeden podstawowy warunek. "Etap pięknych kobiet" musi wystąpić w życiu faceta, bo inaczej nie będzie potrafił być wiernym mądrej i brzydkiej/przeciętnej żonie. Dlaczego? Bo jeśli pojawi się piękna w zasięgu, facet pomyśli "przecież już wiele razy kosztowałem takich ślicznotek i wiem jak smakują, co z nimi przeżyłem to moje, a teraz mam żonę i nie będę jej zdradzał". A co powie i zrobi facet, który nigdy takiej ślicznotki nie skosztował? No zgadnijcie ;)