Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Kto jest lepszy - głupia piękność czy inteligentna przeciętniara?

Polecane posty

Gość Mnie byłoby wstyd...
ty tak mówisz : wyciungłam" Jak widzę bardzo znajoma ci gwara. Ciekawe skąd? :D

Gość fikuśny
Masz 100% racji Urszulka, przecietniare mozna podrasowac a pieknej debilce niestety nie da sie wymienic mozgu:)

Gość mocnyyyyyyyyyyy
robię spację bo tak mi sie podoba, tego nie słychać, za to ty wychodzisz na kretynkę, kiedy tylko buźkę otworzysz i powiesz "wyciungłam dzisiaj kłaki z brodzika" :) :) :)

Nie ma czegoś takiego jak podoba, czy nie podoba w zasadach pisowni. Albo potrafi się pisać, albo niepotrafi. Przykro mi! :D Ale inteligenta nie zagrałeś tutaj! :P Widać, że klawiatura jest ci obca, zatem ..

i ręka mi się omskła i spacji nie postawiłam gdzie trzeba, ciekawe czy w ogóle zauważysz. Aczkolwiek piszesz tak wolno, że mniemam pisanie jednym palcem ... więc nie czekałam dłużej na reakcję..

Gość mocnyyyyyyyyyyy
estetyka jest mi bliska, nie podoba mi sie zlewanie sie optyczne trzcionek, kiedy wykrzyknik jest bez spacji nie lubię za to rozmawiać z wieśniarami , które mówią "wyciungłam" więc...

Gość sdfad
Piękna inteligentna -dużo jest takich dziewczyn

mocnyyyyyyyyyyy estetyka jest mi bliska, nie podoba mi sie zlewanie sie optyczne trzcionek, kiedy wykrzyknik jest bez spacji nie lubię za to rozmawiać z wieśniarami" hahahahah trzcionek ... hahaha ... dobry jesteś faktycznie. Tutaj nic nie można powiedzieć, bo nie potrafisz pisać. Ktoś ci musi to powiedzieć CZCIONEK, A NIE TRZCIONEK ... hahaha... :D Ale mega wieśniak buraczany z ciebie. Pisać w ogóle nie potrafisz. A nie poprawiłeś mnie tam gdzie spacji brakuje, bo zwyczajnie tego nie widzisz, skoro pisać nie potrafisz.

Gość fikuśny
a moze oboje wrocicie do tematu topiku??????

Gość mocnyyyyyyyyyyyyyy
ciesz sie dzieweczko, ciesz sie ja głupia do sera głupie mają branie dużo razy powtarzaj wyciungłam i zaraz swój swego odnajdzie.

To by było na tyle z twojego pouczania "pseudointeligencie" co w ogóle pisać nie potrafi. :D Albo pisze wg upodobań... hahaha.. Ale się uśmiałam TRZCIONKI masz niesamowite... :D SZCZEGÓLNIE TE OPTYCZNE... HAHAHA..

mocnyyyyyyyyyyy - jak widać ty masz branie u łopaty. I to mocneeeeeeeeeeeeeeee, bez względu na TRZCIONKI OPTYCZNE... HAHAHAHAHA ...

Gość mocnyyyyyyyyyyyyyy
niunia ale juz sie wycisz, bo sie oplułaś tym rechotem szpara sekretara z wysoka kulturą prawidłowego stawiania spacji muszą się o ciebie bić buraki z okolicy, nie mam szans, paaaaaaaaaaaaaaaa :)

japierdole to od razu widac po czlowieku jaki kto ma chrakter...hehe nawen nie trzeba go znac wystarczy troszke poczytac co pisze hehe

Gość fikuśny
fikusna moim zamiarem nie bylo popisywanie sie, nie mierz innych swoja miara :D

fikuśny --> możesz pisać do mnie pod róznymi nickami ale ja i tak cię rozpoznam po twych 'inteligentnych' wypowiedizach 🖐️

Gość fikuśny
nie wytrzymasz bez ukazania swojej watpliwej wyzszosci nad innymi?

Gość fikuśny
a gdzie sa ci inni, bo jakos wszyscy po Tobie jada :D

Gość fikuśny
jasne, tak sobie tlumacz, ja pisze do Ciebie tylko pod dwoma wiec niestety nie jestes taka gwiazda na kafe jak sadzisz:D

Gość fikuśny
nie czepiam sie tylko demaskuje Twoje ulomnosci i dziecinnie naiwne poglady:D

Gość fikuśny
niejednokrotnie nazwalem je po imieniu i liczac naTwoja inteligencje nie robie tego za kazdym razem ale jak widac omylilem sie:D po za tym Ty i tak sie wszystkiego wypierasz i ciagle rzniesz gwiazde wiec jaki sens? lepiej sie podroczyc, przynajmniej jest wesolo:D

Gość fikuśny
no widzisz fikusna jednak nie tylko ja sie ciebie "czepiam" :D