Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wegotka

Z jakim wyksztalceniem najlatwiej dzis znalezc prace?

Polecane posty

Gość Wegotka

?? Jak uwazacie ??

Gość A ja Ola
odp. z zadnym, ewentualnie zawodowym

Gość ptasiek nastroszony
z niepelnym podstawowym , bo to do wykopkow sie nada a i za najnizsza stawke mozna a i oszukac mozna na wyplacie bo to genetyczny pokurcz niedorozwiniety

Gość ptasiek nastroszony
tak z dużymi plecami , bo bat szefa na nich się ładnie owija

U nas na zadupiu tylko plecy.Możesz mieć pieć fakultetów,wiedzę w małym palcu,a i tak matoł kuzyn dyrektora wygra.Korupcja i prywata w naszym Państwie kwitnie:) Dlatego proponuje tzw prywatną inicjatywę. Mam firmę i sama sobie jestem szefem,pracownikiem i sprzątaczką:))))

racja na wiochach i małych pipidówach kwitnie nepotyzm:) w up i starostwie prawie same rodziny siedzą buhahahaahhaahha

Gość nikotynna
ścisłe, tak zeby obczajac matme, fizyke i chemie. takie jak ja.

W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z żadnym wykształceniem, takie są fakty :)

liczą sie plecy wy naiwne debile, możecie nawet iebany oksford kończyć a będziecie w kartonie spać jeżeli nie macie znajomości:) brat kumpla kończył polibudę, studiował na SGH oraz oksford i co? Dziś układa katony w spożywczaku i słucha poleceń idiotów po zawodówce:) a byle debil co ma tate prezesa przejmie biznes i smieje sie z wykształciuchów:)

Gość ptasiek nastroszony
bo potrzeba dla polski jest aktualnie taka by wytwarzac , budowac a nie siedziec i odtworczo siedziec na stanowisku nikomu nie potrzebnym generujacym tylko koszty pracy bo trza tych wyksztalconych utrzymaqc. polska to kraj niestety cywilizacyjnie i technologicznie zapozniony wiec tu trzeba rak do pracy a nie rzeszy niczego n8ie wymyslajacych :myslicieli: Ci , którzy są twórczy to albo jednak tu robią kariery [ nieliczni]= albo zagranicą

DzikiM - to się nazywa mieć pecha :D szkoda tylko czasu straconego na te wszystkie studia, bo ludzie naprawdę zdolni giną w gąszczu tych byle jakich, którzy zajmują etaty - a nie mają ani umiejętności, ani wiedzy, jedynym ich atutem są znajomości. No ale jaki kraj, jakie rządy takie realia, na naszą niekorzyść.