Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość magdalena z zagranicy
Juz tam genetyczznne... Moja mama nie ma ani jednego rozstepa a ja mam do nich sklonnosc, bo jeszcze w okresie dojrzewania je dostalam. Poszukaj na allegro Palmers, albo moze masz kogos kto ci moze przeslac. Smaruj koniecznie rano i wieczorem, bo jak bedziesz to robic nieregularnie to i tak wyjda.

Gość gggfffff
Ja jestem w 5 mies ciąży od początku stosuje mustelle ale na piersiach miałam już z okresu dojrzewania a teraz już mam nowe na brzuszku na razie nie ma mam żadnego owijam sie dodatkowo folia żywnościowa 2 razy w tygodniu nasmarowana oliwka lub większa ilością balsamu bo brzuszek mnie swędzi Moja mam ma na biuście a na brzuchu nie zobaczymy co będzie robię wszystko by zapobiegać

smarowałam sie całą ciąże Pharmacerisem plus oliwka lub balsam Garniera hydro urea, regularnie- 3 razy dziennie. Nie mam rozstępów choć mama i siostra mają nieznaczne

genetyka to nie tylko mama i siostra, ale tez to co powstaje z genow mamy i taty. genetyka ma tu wiecej do powiedzenia niz kramy. jezeli masz miec rozstepy to mimo codziennego smarowania drogimi kremami i tak ci wyjda, jesli masz ich nie miec to i bez smarowania nie bedziesz miec.

trójeczka No napewno kiedy będe smarowała się oliwkami i balsamem beda ona z pewnoscia mniejsze niz gdybym miała wogole sie nie smarowac:) dzieki dziewczynki za podsuniecie nazw balsamow napewno skorzystam:)

Gość moja mama tez nie ma
ani jednego. A mi sie pojawily w okresie dojrzewania. Mimo ze ani nie schudlam gwaltownie ani nie przytylam - cale zycie mam jednkowa wage poki co. Ale skore mam niestety po ojcu. Poza tym genetyka to nie tylko rodzice - dziecko ;) Jak rozstepy maja sie pojawic to sie pojawia i zadne mazie im w tym nie przeszkodza.