Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porozmawiajmy...... !!!.....

"Zamknij oczy i wyobraz sobie swoje wymarzone zycie" --

Polecane posty

Gość ona 987 987
Ludzie mają proste marzenia, jednak nie mają odwagi by je realizować (wyjazd) lub brak im szczęścia (miłość).. Marzenia materialne są deptane przez polską rzeczywistość. .

Gość bo.................
rządzą nami zdrajcy. Tak wybraliście?

Gość ona 987 987
tak wybrała większość- a główną wadą demokracji jest to że w Polsce jest więcej ludzi głupich niż mądrych.

siedze wraz z moim mezem (obecnym chlopakiem) w salonie na kanapie. mieszkamy w domu jednorodzinnym na wsi. przed nami na podlodze siedzi nasze dziecko. bawi sie zabawkami. obok niegp biegaja nasze kroliczki. przytulamy sie do siebi. co jakis czas przybiega do nas dziecko i tez sie przytula. mamy wlasna kawiarnie. mamy tez kota i psa. zero klopotow. beztroskie zycie a w rzeczyeistosci jes calkiem odwrotnie. mam chlopaka i nic wiecej. i narazie watpie ze to sie zmieni:(

Gość Właśnie siedzę
w namiocie, ostatniej bazie pod szczytem K2. Jutro rano zrobimy z ukochanym podejście na szczyt. A później kolejne szczyty Korony Świata. A jak zdobędę je wszystkie, zacznę wyznaczać nowe trasy w Himalajach. Oj, jak mi daleko do takiego życia...

Gość Gabisiulka898989
Mieszkam razem ze swoim mężem na Majorce, albo w innym gorącym kraju, mamy ładny dom z wielkim wyjściem na ogród. Oboje mamy pracę którą lubimy i spełniamy się w niej. W dzień pracujemy a wieczorami spotykamy się z przyjaciółmi. W wolne dni chodzimy na plażę, a wieczorami imprezujemy ze znajomymi. Ja jestem przez cały rok opalona, szczęśliwa. Nie musimy martwic się o pieniądze. Ja uważam że gdybym chociaz mieszkała w kraju gdzie jest cieplej było by moje życie lepsze

Gość a ja.............
Siedzę sobie spokojniutka w swoim pokoju.Wreszcie podjęłam decyzję. Zostawiam to chore małżeństwo po 40 latach. Jestem wooolna!! zostawiam ogród i dom na remonty którego nie ma pieniędzy. nie muszę się bać kolehnego dnia. Luz psychiczny.....

Gość a ja.............
a obecnie? Duży dom,dzieci na swoim,robota w ogrodzie i wampir psychiczny obok..schorowany. nie wiem jak długo jeszcze dam radę.

Gość zyje wymarzonym zyciem
wasze marzenia sa takie prozaiczne i bardzo mozliwe do spelnienia. Tylko musicie zaczac od siebie. zmiencie swoje nastawienie-nie obwiniajcie swiata za swoje niepowodzenia. Badzcie odwazne, podejmujcie ryzyko i trudne decyzje. Badzcie uczciwe: wobec siebie i wobec innych Ja zyje zyciem jakie sobie wymarzylam. Codziennie jadac do pracy rozpiera mnie radosc, ze udalo mi sie osiagnac to o czym marzylam. ze niczego nie chcialabym zmieniac. A pochodze z rozbietej, patologicznej wrecz rodziny gdzie czesto brakowalo na chleb. Ale moje marzenia trzymaly mnie przy zyciu i przede wszystkim MOTYWOWALY do dzialania. Polecam powaznie wziac sie za siebie :)

Gość ot..........
pierdolnęla... "weżcie się za siebie" .. nie marzcie :(

Gość SLYCHAC STRZALY!!
up