Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak od wielu pokoleń

pytam dziewczyny średniej urody co robią aby dorównać pięknym kobietom

Polecane posty

Gość Warszawiak od wielu pokoleń

chcę zapytać dziewczyny "średniourodziwe" czyli takie, które nie są może z urody wystrzałowymi "dziuniami" ale też nie tak są brzydkie i tłuste, że faceci nimi gardzą. Co robicie w celu dorównania tym piękniejszym z którymi pracujecie, studiujecie czy się ogólnie spotykacie? Jeśli jesteście wolnego stanu to czym zechcecie zwabić przystojnego, ciekawego faceta, gdy obok są koleżanki o lepszej figurze i bardziej zacnym uśmiechu? Dlaczego miałby wybrać właśnie was, a nie koleżankę, która jest ideałem wielu facetów?

nie ładne co ładne, a co się komu podoba a poza tym ponoć... każda potwora znajdzie swego amatora. no.

nic nie robię, jeśli ktoś nie pokocha mnie taką jaka jestem i za to jaka jestem, to choćbym stanęła za rzęsach i tak prędzej czy później się mną znudzi... a ja nie mam ochoty marnować swojego czasu z kimś takim. I nie mam zamiaru przed nikim udawać innej osoby niż jestem. Gdyby mój ówczesny chłopak chciałby zmienić mój wygląd - powiększyć piersi, usta, cokolwiek, najpierw bym go wyśmiała a potem się z nim rozstała. Jestem prawdziwa kobietą z wadami i zaletami i szukałam prawdziwego mężczyzny, który pokocha moje zalety i przede wszystkim wady. Na szczęście znalazłam go 8 lat temu, niedługo będziemy świętować kolejną rocznicę małżeństwa.

Gość Zuzanna Amelia !!!
19:00 [zgłoś do usunięcia] cheysula "Jestem prawdziwa kobietą z wadami i zaletami i szukałam prawdziwego mężczyzny, który pokocha moje zalety i przede wszystkim wady. Na szczęście znalazłam go 8 lat temu, niedługo będziemy świętować kolejną rocznicę małżeństwa." Nie ma to jak miec cudownego kochajacego wiernego faceta i spedzac sobotni wieczor na kafe...

Gość brzydkie łapią przystojnych na
kasę i branie do mordy z połykiem :classic_cool:

Nie ma to jak miec cudownego kochajacego wiernego faceta i spedzac sobotni wieczor na kafe... Tylko plebs weekend kojarzy z odsapnięciem po pracy w fabryce. A co do argumentu "niech ktoś mnie pokocha jaką jestem" to jest wygodna wymówka, żeby nic w sobie nie poprawiać. Jedne na tym wiele nie tracą ale są takie, którym przyda się pilna reforma.

Gość ;lkjhgfgh
ja nadrabiam inteligencją, oczytaniem i tym ze mam poukładane w głowie. Mam lepsze pytanie - jak taka plastikowa dziunia potrafiłaby dorównać mi? skoro jedyne co czyta to etykietki tuszu do rzęs, a w głowie przeciąg?

problem tkwi w tym, że tych plastikowych dziuń nie ma wcale tak wiele. Jest za to dużo pięknych kobiet z intelektem przeciętnym, taka co ją na reszcie w sklepie nie oszukają. Z nimi się porównujcie, bo temat jest o kobietach średniej urody a nie o brzydalach, tak nie wspominajcie o kompletnych idiotkach.

Gość tylko co to znaczy średnia
uroda?każdy ale to każdy ma jakiś mankament,nie ma osoby bez wad,niektóre tylko wady potrafią przekuć na atuty,np,jedna swoje rude włosy będzie przeklinać albo farbować,chować się po kątach z powodu piegów a druga będzie mega sexy rudzielcem.jedna z powodu nadmiernej chudości będzie nosić workowae swetry a druga ..zostanie modelką,jedna będzie się garbić z powodu małych piersi a druga ..będzie chodzić bez stanika doprowadzając facetów do szau sterczacymi spod bluzki sutkami.. jedna będzie chodzić w długich feretach bo ma za duży tyłek a druga w obcisłej spódnicy pokazujac apetyczne krągłości-patrz Jennifer Lopez Sa faceci którym podobają się eteryczne blondynki-drugi powie drewno mam w kominku itd itp.faceci nie znają się kompletnie na urodzie i to od samych kobiet zależy jak będą postrzegane.

Gość LSD20
trzeba dbac o siebie, odnalezc swoj styl i byc soba po prostu. nie ma idealow- wiem to po swoim spojrzeniu na plec meska.. mamy takiego kolesia od jednego przedmiotu na studiach. ja jestem w nim zauroczona, pociaga mnie niesamowicie a mowiac to mojej kolezance i koledze z grupy stukneli sie w czolo i zasmiali perfidnie kiedy powiedzialam ze "jest slodki, sliczny i cudowny" :D jak wiec widac o gustach sie nie dyskutuje i jak dla mojej kolezanki jest on brzydki i aseksualny, dla mnie piekny i pociagajacy.. jedni wola dziunie suki a drudzy szare myszy typ bibliotekarki i na rozowa suke nie zwroca uwagi, nie bedzie ich pociagala a za taka "okularnica" beda slinic sie jak psy pawlowa haha :D tak jak i ja i moja kolezanka: dla niej sexowny jest umiesniony i pusty kark a dla mnie delikatny, melancholijny, rudawy koles z 4 lata przed 40 :D jednym podobaja sie kurewskie pieknosci typ kurwy, drugim klasyczne typ modelki,trzecim przecietniary, czwartym staje na widok grubych i zapuszczonych pasztetow a piatym na widok starej baby :D wiec wazne aby byc soba i przyciagnie sie amatorow

Mam do was zagwozdkę : dlaczego intelekt jest ważniejszy od wyglądu? To niesprawiedliwe, rozumu się nie wybiera! Że z ładnej miski się nie najesz? Uuu, widzę że chodzi o chłodną kalkulację a nie uczucia! Wygląd i intelekt są sobie równorzędne bo na oba mamy taki sam wpływ.

Gość Jaroslawe-84
;lkjhgfgh stul ryj paszczaku :O