Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marze o innym życiu

Nie wierze już, że znajde miłość swojego życia...

Polecane posty

Gość marze o innym życiu

samotność boli.... :(

Gość balbinaaaa, czo robisz?
no coś ty, wcale nie boli:D przecież to wolność! :D

Gość Powrot Trolla 4
chce poznac trolla? :classic_cool:

Gość twój wybór
ja też nie wierze, mam 28 lat ;)

Gość marze o innym życiu
tylko jaka to wolność siedzenie w sobote przed komputerem? czuje się jak w Alcatraz

Gość marze o innym życiu
też 28 lat ...

Gość marze o innym życiu
marzy mi się czarnoskóry z potężnym penisem

Gość marze o innym życiu
jakby mnie kochał to może być i czarnoskóry :(

Gość krups
a co zrobiłaś z tymi, którzy nagle zniknęli bez wieści, pod wersalką sprawdzałaś ?

Gość ale was doją pięknie
starawa juz jestes, jesli nie masz nikogo to juz raczej nie znajdziesz, chyba ze jakiegos ruchacza po pieciu zwiazkach

Gość marze o innym życiu
może znajde kogoś na kaffe ? :D :o

Gość aboroszka
Też tak kiedyś myślałam, ba, wręcz byłam pewna, że nigdy nie będę szczęśliwa w miłości, że wszystko co dobre jest już za mną... Los odmienił się baaardzo niespodziewanie i nieoczekiwanie, dosłownie z dnia na dzień :) Więc możecie sobie tłumaczyć, że nikogo już nie poznacie bo nie macie gdzie, bo jesteście za stare itd, ale przeznaczenie i tak Was dosięgnie, nawet w miejscu i w momencie, w którym byście się tego nie spodziewały w ogóle :)

Gość starawa to jest kobieta
po 60, nie wszyscy faceci są tacy przystojni, zaradni albo pewni siebie i towarzyscy żeby sobie młode ślicznotki szukać, dla reszty zostają te starsze i przeciętne

Gość twój wybór
mnie nie dosięgnie, zostane sam ech.. :(

Gość marze o innym życiu
taaaa młode :o

Gość krups
ale to dobrze, że jeszcze chcesz :) gdy sobie odpuścisz to pozostanie tylko kot

Gość marze o innym życiu
kot jest :P Lomu to czemu się nie świętujesz?

Gość ksennnnaaaaaaaa
ja w wieku 27 lat zakonczylam swoj dlugoletni zwiazek. Przez pare lat bylam singielka z przelotynami romansami :P, az w wieku 32 lat poznalam milosc swego zycia. Jestesmy juz 2 lata razem planujemy slub i dziecko. Wiec glowa do gory, cale zycie jeszcze przed Toba. Przede wszystkim wazne jest, zeby otworzyc sie na ludzi, duzo wychodzic, utrzymywac kontakty. Powodzenia!

Hej. Mnie też to wkurza. Ale dziewczyny same jesteście sobie winne bo chcecie przystojniaków niebieskookich tylko.

Gość krups
schowałyście się za miotłami a teraz marudzicie i piszecie zażalenie do góry, tak to wygląda niestety, pokazać się ludziom i niech ludzie Was zobaczą :)

Gość marze o innym życiu
nie jestem MISS AMERICA więc nie szukam Mistera

Yhy.Tak własnie wygląda zycie wasze bo za wysoko sracie niż dupy macie. Albo jesteście beznadziejne. To sa moje wytlumaczenia. Bo albo szukacie ,przebieracie,cudujecie to proste ,że nie znajdziecie. A jeśli jesteście beznadziejne pod każdym względem to też nie wróże ,że kiedy kolwiek znajdziecie kogoś. Choć kurde koleżanka -smok jak h uj,gruba brzydka-z charakteru -wole sie nie wypowiadać.A skubana znalazła goscia.Nie ważne że tak samo beznadziejny jak ona no ale zasze to coś. Przynajmniej w tej calej beznadziejności nie jest sama.Super. Zresztą ja nie wiem nie wypowiadam się bo ja na brak adoratorów nigdy nie nazekalam. :-) Bozem całkiem fana dzołcha:D:D:D:

Gość Barabara__
Aj tam gadasz , na pewno poznasz jakiegoś fajnego chłopaka , z którym się ożenisz , będziesz miała mnóstwo dzieci.. ;DD Tylko powiem jedno faceci myślą Hujem... ;DD Są też przypadki , że znajdzie się zajebistego chłopaka , a wiec .. to fajne uczycie , ale jak dojdzie do tego że trafi się na jebanego skurwiela .. To już szczyt bez szczelności z jego strony. ;D Miałam taki przypadek że chodziłam z chłopakiem 3 miesiące fakt faktem aż tak długo nie byliśmy razem , ale okazał się zwykłym hujem. ;// Był ze mna wszystko pięknie ładnie a okazało się że jak ze mną był to jeździł sobie do niej i ją ruchał . Zwykłe chamstwo. Dla tego , życzę ci żebyś znalazła swoją połówkę .. ;*. Pozderko :)

Gość Powrot Trolla 4
mialas szanse poznac trolla ale ja stracilas jednym slowem przegralas zycie :classic_cool: