Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja78787

co sądzicie o takim płaszczyku?

Polecane posty

Gość alicja78787

witajcie, proszę o opinie dot. płaszczyka z linka mierzyłam go dzisiaj w sklepie i zastanawiam się nad zakupem,mam wrażenie że na żywo wygląda lepiej niż na zdjęciach, fajnie dopasowuje sie do ciała, jest bardzo cieplutki, w zestawie jest szalik w paski (jak na fotkach) cena jak dla mnie powalająca- w sklepie znalazłam za 570zł :/ ale z drugiej strony podoba mi sie...i sama nie wiem czy jest wart tej ceny jak sądzicie? z góry dziękuję za opinie http://allegro.pl/wloski-puchowy-charles-anastase-dla-minicoloring-m-i1800265712.html

Gość nie jest wart tej ceny
wygląda na tani bazarowy

Gość doti_io
mi się podoba, lubię taki styl ale cena za wysoka

Gość gośka drb
mam podobny też taki kolor z czarnymi wstawkami i czarnym paskiem, ten jest też fajny, ale nie za taką cenę, za swój dałam 300zł

Gość mi się podoba
chociaż znalazłabym coś tańszego:P

Gość weroniqa27
nawet ładny mierzyłam ostatnio podobny

Gość lolalolalola.
wydać tyle kasy na głupi płaszczyk to trzeba mieć coś z rozumem:)

Gość yallla77
a mi sie podoba, podejrzewam że o wiele lepiej wygląda jak sie go ubierze, swoją drogą- nie uważam żeby cena była aż tak porażająca, teraz za dobry gatunkowo płaszcz trzeba troche wydać chyba że ubieracie sie w tanich sieciówkach to co innego :-/

Gość jolka jolka wse
jak ci się podoba to bierz, wiadomo że każdy ma inny gust, a tu ci tylko w głowie namieszają:)

Gość alicja78787
czyli opinie podzielone:/ no właśnie tu faktycznie wygląda bazarowo ale w rzeczywistości jest o wiele ładniejszy, i naprawde fajnie na mnie leży, zgłupiałam już, chyba muszę się z tym przespać:)

Gość tamaraGd
myślę że ładny płaszczyk, cena troche za wysoka, gdyby był o połowę tańszy mogłabym go kupić:)

Gość !!wiolka!!
mam kurtkę z tej firmy, mają bardzo dobre gatunkowo ubrania, kurtkę kupiłam 2 lata temu a wygląda jak nowa, płaciłam coś ok 400zł ale jestem zadowolona, myslę że jest wart tej ceny i troche w nim przechodzisz

Gość pilipilpi
musiałabym zobaczyć jak na Tobie leży, ciężko ocenić coś "na wieszaku" z doświadczenia wiem że jak coś na wieszaku mi się nie podoba a jak ubiorę okazuje sie że to strzał z dziesiątkę, jak ci sie tak podoba to kupuj nie patrz na opinie innych

Gość wrona5555
hmmm myślę że ciekawy płaszczyk-taki inny iż wszystkie

Gość nie jest wart tej ceny
już wiem co mi się nie podoba w tym płaszczyku-otóż ten pasek nadaje mu taki bazarkowy stajl:p:P

Gość wrona5555
zgadzam sie, pasek nie pasuje, wygląda na bazarowy ale pasek zawsze można wymienić:P a reszta jest ok

Gość clarisiadf
ogólnie płaszczyk jest ładny, ale pasek do wymiany, możesz go kupić i do niego taki fajny szeroki pasek, od razu będzie inaczej wyglądał

Gość dorka -l0-
pasek zdecydowanie do wymiany ja jakiś fajny szeroki fajny płaszczyk mogłabym taki mieć ale mnie nie stać:P:P:P

Gość a mi sie nie podoba
jw

Gość spoko płaszczyk
i mam bardzo podobny

hmmm... wyglada tani... a kosztuje jak mega porzadny :/ ja na Twoim miejscu wolalabym sie przejsc do sklepu, pomacac, przyierzyc... ja ostatnio kupilam sliczny w sOliverze za nawet troche nizsza stawke... wiec ja bym to na Twoim miejscu przemyslala... bo ja przynajmniej jestem pewna na 100 % ze swietnie lezy...

hmmm... wyglada tani... a kosztuje jak mega porzadny :/ ja na Twoim miejscu wolalabym sie przejsc do sklepu, pomacac, przyierzyc... ja ostatnio kupilam sliczny w sOliverze za nawet troche nizsza stawke... wiec ja bym to na Twoim miejscu przemyslala... bo ja przynajmniej jestem pewna na 100 % ze swietnie lezy...