Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wenylatorae

Kobiety pożądając za modą wyglądają często śmiesznie

Polecane posty

Gość wenylatorae

i żałośnie ale wydaje im się że są piękne

Gość [Ea]
racja np. w spodniach a'la kupa w gaciach

Gość fistaszek....
ho ho gówno w porach jest najlepsze

Gość wenylatorae
latam z wentylatorem na wierzchu po ulicach mojego osiedla i sprawdzam gdzie wejdzie:-o

Ha....święte słowa! Ja czasami patrze sie takim dziewczyną prosto w oczy i mówie"co tobą kierowało?'' Po czym odchodze-albo spier dalam:D:D:D Noo. Mnie czasami szlag chce trafić jak widze takich clownow ubierańców. Kiedyś stalam na przystanku.Zaznacze,że mam własny styl. I z tramwaju wysiadlo 2 chlopaków i się gapią-w końcu jeden mówi-patrz w końcu normalna laska.:D:D Chodzilo im wlaśnie o to jak dziewczyny się ubierają. Czy im pasuje ,czy nie -warzne ,że taka moda i sie ubieraja na jedno kopyto.Masakra! Wydaja fortune na ciuchy i chodzą dumne-a ja za nimi i mam polewke:D:D Masakra-co wami dziewczyny kieruje?

Gość krups
ale to dobrze, że eksperymentują i zmieniają się w ciagu dnia jak kameleony i unkają kalesonów a coraz częściej wskakują w sukienki i spódnice :)

Gość kafeterianka od siedmiu bolesc
aha botki kopytka,i ten wszechobecny kolor sraczkowaty---- nude ,kamel,karmel.Rzygać mi sie chce.

Gość Takim dziewczynĄ
Polskiego to ty się uczyles?

Z rzeczy modnych, przyznam się, że posiadam kopytka w kolorze czarnym. Takie moje prywatne zboczenie, uwielbiam takie racice i już. Ale poza w/w racicami chyba nic naprawdę modnego nie posiadam. Chyba, że przypadkiem, bo totalnie nie wiem co się teraz nosi.

Gość krups
no dobra, nie badź zaskoczona jedna z drugą, że facet przechodzi obok 'dziwoląga' pod nazwą kobieta zupełnie obojętnie albo wręcz pluje na widok dziwoląga