Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Dlaczego mnie nielubicie?

Polecane posty

moze jakas konstruktywna krytyka, argumenty na moje poglady, a nie jakies wyzwiska, i co gorsza donoszenie administacji, prze co nie moge zakladac tematow , ktore sa trudne dla nie ktorych polek, czy calej EU.

Gość Cordis
Wybacz ale twoje poglądy są trochę średniowieczne "wolałbym nie dziewice, ale co nie robiła loda" na prawdę mocne ;)))

Gość CCCCCYGANKA
Prezes- ile masz lat?

Gość Cordis
A potem się zastanawiasz czemu cię nie lubią

Po 1. Jesteś tumanem - na co wskazuje brak znajomości ortografii, gramatyki oraz składnii. Po 2. Wyzywasz ludzi, którzy niczym Ci nie podpadli, a jedynie należą do jakiejś, ściśle określonej grupy. Po 3. Wymagasz od innych (czyt. od kobiet dziewictwa), tym samym od siebie goowno dając - czyli egoista. Po 4. Jesteś oderwany od rzeczywistości. Po 5. Wyżej srasz niż dupe masz, przez co obsrywasz sobie łeb. :classic_cool:🖐️ Po 6. Najprościej rzecz ujmując - jesteś pokurwionym zyebem. Ot co. :classic_cool:🖐️

Gość Cordis
ubostwiam trzymac i ciagnac w swoich ustach penisa , nawet Tobie chetnie obciagne tylko bardziej powazaj lodziary niz dziewice

Gość Cordis
Za to CarrieBradshaw. da się lubić ;))

Gość [Ea]
punkt nr 5 - ha ha ha :D:D:D

Gość Cordis
kiepsko ci wychodzi podszywanie się pode mnie

Gość Cordis
CarrieBradshaw. podszyw to był ten burak co o obciąganiu coś pisał

Gość Cordis
Carrie ty stara lampucero

Gość mhjkk
carrie :classic_cool: zajebiscie to ujełas - nic dodac nic ujac :classic_cool:

uhahaha,buahaha o jaaaaa No nie wiem ,nie wiem co napisać.Zaczynam sie obawiać o świat.Bo jeśli ludzie nie maja innych problemow niż siedzenie na kafe i uzalanie się nad soba ,że nikt ich na forum nie lubi to ku rwa cos musi byc nie tak. Mam czelnośc twierdzic ,że to na pewno nie ze mną. Masz inne zajęcia? Zainteresowania jakieś? Może jest cos co ci doskwiera? Bo na normalne zachowanie dorosłego czloweika mi to nie wygląda! znam jednego z czaterii a nawet 2 osoby ktore poza wirtualnym światem nie widzieli nic. jakies 12 lat temu tam urzędowalam dla smiechu.Wchodze 3 lata pózniej widze-jest gościu.ten sam. 8 lat pozniej wchodze i widze-nosz kur wa jest zaraza. minelo 12 lat od temtej ierwszej chwili.-wchodze i co widze-gościu jest.Nie moglam uwierzyc.Z wnioskow wyniklo,że gosciu cale swoje zycie poświęca na siedzenie na necie. To taka choroba. Najgorsze,że on o tym doskonale wie-ale nie zamierza nic z tym robić. Smutne.Szkoda,że ty tez tak skomczysz. Wejde turaz rok i co zobacze?? Prezesa. Za 0 lat będzie to samo-ale wtedy to na pewno nikt cie nie bedzie lubial bo wszyscy juz beda mieli cie dość

"jakies 12 lat temu tam urzędowalam dla smiechu.Wchodze 3 lata pózniej widze-jest gościu.ten sam. 8 lat pozniej wchodze i widze-nosz kur wa jest zaraza. minelo 12 lat od temtej ierwszej chwili.-wchodze i co widze-gościu jest." Mocne. :D 🖐️

Gość Cordis
A swoją drogą to tym wszystkim cwaniaczkom od dziewic życzę własnie takiej dziewicy co to obciągnęła już połowie miasta :)))))

Gość CCCCCYGANKA
A ja Wam takich córek,skoro jesteście tak tolerancyjni:)

Gość Cordis
lubiem obciongac a wy sie piertolcie