Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Dlaczego mnie nielubicie?

Polecane posty

czlowieku - jak ci tak zalezy na aprobacie wirtualnych "kafemaniakow" to znaczy ze przepadles z kretesem :D 🖐️ i tak naprawde nie istniejesz :classic_cool: jestes tylko marna kupka przerosnietych-ego postow na kafe :classic_cool:

Gość Cordis
kolejny podszyw, jeszcze wyjątkowo tępy z ortografi

"a ja mysle, ze brak argumentow by obalic moje tezy wywoluje frustracje i stymuluje do ataku." a to przepraszam :classic_cool: a jaka byla teza? :D troche sie pogubilam :D

obalic mój drogi to ty możesz browara. Szkoda,że nie rozumiesz powagi sprawy i dalej upierasz się przy swoim jaki ty to jesteś zajebisty.Nie wiem.Nie znam jak jest.W necie każdy może być tym kim zapragnie. Nie czytam twoich wypocin bo są malo interesujące -ale obilo mi sie o coczy pare twoich wypocin. Zresztą ty i tak umrzesz na klawiaturze swojego kompa bo tylko to ci pozostalo:-)

Zresztą ,kazdy kto pisze ma troche racjii więc nie wiem czemu tak bardzo sie unosisz ,że tlum nie chce cie słuchać i przytakiwać? Niestety inni maja wiecej zapału i pola do popisu.Ty zadajesz pytania na ktore sam nie znasz sensownej odpowiedzi:-0 Ale to twój świat:-0

"na wiele tematow, chodzilo glownie o tezy na temat polek z ciapatymi, czy samych ciapatych. lewicy. dziewictwie itp. " aha :D to ja nie w temacie, sorry. Powinienes skumac sie z BSA, wiesz? Moglibyscie sobie dyskutowac od switu do nocy na temat ciapatych dziewic polek i lewicy :D

A odnośnie tematu polek i ciapatych. Byles widziales ,że się wypowiadasz? Może gul skoczyl ,że wlaśnie takowe widziałeś? Ja widzialam fakt sypią sie jak choinka na trzech kroli ale to świadczy o nich a tobie nic do tego.No chyba ,że byś się chcial przlączyć i zamoczyc owczarka w jaskini:D:D Tzn....miałam na myśli kundla:D:D:d Ale mi dzisiaj wesolo.Niestety musze opuścic temat bo ide robic bardziej sensowne żeczy niz siedziec i marnować zycie na pisanie z cymbalami i ruznymi tympodobnymi:-) Dobranoc

nie chce byc lubiany. pytam tylko dlaczego nie jestem lubiany. a to spora roznica. uwazam ze od wiekszosci z was jestem bardziej inteligenty i zaradny. co do pytan- to odpowiadam na te krotkie, nie chce mi sie pisac szerszych wywodow. co do BSA czy jak mu tam, cos kojarze, ale to prawik... nie chce miec z takimi facetami stad nic wspolnego.

"uwazam ze od wiekszosci z was jestem bardziej inteligenty i zaradny." nie jestes jedyny, tutaj prawie kazdy ma taka opinie o sobie :D

nie, ale tak powaznie - to jak to bylo z tym twoim IQ? 138 o ile dobrze pamietam...mierzone testem na internecie :D podasz linka? :classic_cool: