Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figuruję

wiecie co mnie wkurza?

Polecane posty

Gość figuruję

moja gruba doopa to raz, ale najgorsze jest to, że jeśli już uda mi się schudnąć, to i tak nie będę wyglądać dobrze :o dlaczego? bo już teraz mam małe cycki, ale jeszcze przynajmniej jest na co biustonosz założyć, a jak schudnę to najszybciej z cycków właśnie zleci, a wtedy to już ich w ogóle nie będę miała :o dodatkowo, moje szerokie ramiona :o które są okropne, no bo za szerokie, wiadomo :o prawie jak u chłopa :o i weź tu co zrób :o i tak źle i tak niedobrze :o

Gość figuruję
no, nikt mnie nie pożałuje? :o

Gość figuruję
w sumie to nie wiem :o wydaje się z letka jakby coś było, ale mam boczki spore to wiesz, ciężko stwierdzić :o ale jak sięgam pamięcią do czasów jak byłam szczuplejsza, to nawet jeśli miałam talię (chyba miałam) to i tak te szerokie ramiona wszystko psuły, robiąc ze mnie chłopa :o

Szerokie ramiona i biodra z wcięciem w talii to cechy charakterystyczne klepsydry, więc się nie przejmuj. Jesteś boska i tyle. Też mam szerokie ramiona, biodra i wieelki zad. Cóż, taka nasza uroda ;D

Gość figuruję
boska? :o jak się widzę w lustrze to mam ochotę je rozbić :o myślisz że jak schudnę to będzie to trochę lepiej wszystko wyglądać? :(

Gość figuruję
a dziękuję :( a może jakieś rady? nie, pewnie nie :(