Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaxx

ma ktos biznas na allegro??

Polecane posty

Gość joannaxx

Ja planuje otworzyc i chcialabym sie poradzic doswiadczonych juz osob w tym "zawodzie" Chce sprzedac ubranka dzieciece. Co zrobic zeby moja aukcja wygladala apetycznie? Sa na to jakies sprawdzone sposoby?

Zrób prostą i czytelną do bólu aukcję. Nie używaj zdrobnień i lukru typu "prześliczna cytrynowa spódniczka dla twojej słodkiej pociechy". Aukcja musi zawierać wszelkie konkrety dot. towaru, opisane dokładnie i zgodnie z prawdą, prostym, czytelnym językiem. No i zdjęcia. Rób zbliżenia na metki, materiał (makro), itd. Zdjęcia dobrze wykonane same sprzedają towar. Upewnij się, że kolory nie są przekłamane. Nie ukrywaj żadnych wad. Jak jest mała plamka czy dziurka to napisz.

Gość joannaxx
OK, dzieki za wskazowki. Na pewno je wykorzystam, bo sama duzo przegladam aukcje i widze ze jak ktos ma duzo pozytywnych komantarzy, jest super sprzedawca albo ma firme to aukcja jest napisana prosto i na temat. Mam jeszcze pytanie co do zdjec, jak je zrobic zeby dobrze wyszły? oprawic je w ramki? zrobic jakies wieksze przerobki w fotoshopie? No i oczywiscie jakich opcji powinnam uzyc w aparacie zeby takie zdjecie lalki w pastaci manekina dobrze wyszlo. Wyraznie i przejzysto.