Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko ma skrzywiona glowke(

dziecko ma skrzywiona glowke i skreca tylko w prawa strone kurde ma 6tyg

Polecane posty

Gość dziecko ma skrzywiona glowke(

:(

Gość juytrobedzie
kręcz, asymetria do neurologa marsz

Gość mamammmmmmm
to najprawdopodobniej asymetria ułożeniowa lub kręcz ale o tym na forum nie zdecydujemy.Lekarz powinien to zobaczyc bo to może byc fizjologiczne, a może nie,,,

Gość do lekarza!!!
do pediatry, a nie na forum!!! moj bratanek tez tak mial i po fizjoterapii jest juz prawie dobrze- oczywiscie cwicza z nim w domu codziennie- nie ma na co czekac...

Gość dfdgdg
spokojnie i bez paniki... Najprawdopodobniej to asymetria, najlepiej zasięgnąć opinii pediatry lub neurologa. Ma 6 tyg więc będziesz na szczepieniu, wtedy wszystko sie wyjaśni. Co możesz robić sama zanim pójdziesz do lekarza- kłaść jk najczęściej dziecko na brzuszku. Jeżeli to asymetria lub napięcie mieśniowe ćwiczenia załatwią sprawę. powodzenia

jak ja byłam maleńka to też tak miałam wtedy taka starsza pani zawsze i taki gruby wałek robiła (kilka pieluch tetrowych i podkładali cały czas z tej strony co krzywiłam głowę i pomogło.

moja córa też tak miała ale pediatra stwierdził ze tak była ułożona w brzuszku i to dlatego, ale lepiej to skonsultuj bo moja mała juz ok trzyma główkę

Gość martwiąca się mama
moja córka też tak miała i to był kręcz ale lepiej idź do lekarza... czym szybciej tym lepiej