Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooouuuu

kobiety - jakich perfum uzywacie i ile one kosztuja?

Polecane posty

Gość pumped up kicks...
fiku, najlepiej potestowac sobie perfumy w sephorze czy douglasie,dobrze jest tez poczytac opinie na kwc na wizazu, choc trudndo sie na nich calkowicie polegac, bo na kazdej skorze inaczej sie trzymaja. jesli chcesz kupowac przez internet to sprawdz opinie skepow na ceneo lub czyms podobnym, na wizazu tez jest watek gdzie gdzie dziewczyny podaja spsrawdzone perfumerie internetowe.

Weim, ze naiwne pytania, ale chciałm kupić jedne dobre (przeznaczam do 100 zł), bo anrazie to używam podróbę za 20 zł ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooouuuu
a co myslicie o tych perfumach fm? chcialam kupic chanel no 5

Gość pumped up kicks...
tam sa same oryginalne, nie wiem co masz na mysli piszac "sprawdzone". niektore oryginalne maja lepsza trwalosc inne slabcza, poza tym wiadomo jak edt sa mnie stezone niz edp wiec tez beda sie krocej trzymac. jesli dyponujesz jedynie 100zl, to chyba bedziesz w stanie kupic jedyniejakis nieduzy flakon sygnowany nazwiskiem jakiejs "gwiazdki" typu Christina Aquilera, B. Spears itp. w takiej sytuacji lepiej poszukaj sprawdzonego sklepu internetowego, tam moze kupisz troche wiekszy flakon z tej polki za te cene. ale generalnie 100zl na perfumy to delikatnie mowiac kwota nie pozwalajaca "zasmakowac" wyzszej polki

Gość pumped up kicks...
aa nie licz, ze uda Ci sie kupic w necei oryginalna chocby 30tke chanel za 100zl, to bedzie na pewno podbroba, po ktorej nie mozna ocenic perfum.

Gość pumped up kicks...
nigdy nie mialam zadnych psikadel z fm, bo to po prostu marne PODROBY. znasz w ogole zapach chanel no5? to dosc specyficzny zapach, raczej dla dojrzalej kobiety. osobiscie odbieram go za obrzydliwy (mowie o oryginale), choc lubie zapachy z kategorii "ciezszych"

Gość pumped up kicks...
fiku, jeszcze wszystko przed Toba:D rozeznaj sie w perfumerii, a pozniej jak bedziesz miala kolejne 100zl to dyspozycji, to bedzies mogla spokojnie zaszalec z 30 a nawet 50tka:)

Gość Tamizana
Uzywalam wszystkich perfum, kupowalam kazda nowosc, moje ulubione to :YVESSAINTLAURENT i Jean Paul Gaulttier. Kupuje je zawsze taniej , podczas wakacji w samolocie, albo na lotnisku w Tuti Free schopie.

Gość X factor
Gucci - Guilty ( nie wiem, bo dostalam w prezencie) Niezmiennie od lat - Calvin Klein Contradiction - 12 funtow za 30 ml (EDT) Valentino Rock n Rose - 45 funtow za 50 ml Givenchy Be - 37 funtow za 50 ml. Najczesciej uzywam Givenchy Be i Contradiction. Zdarzylo mi sie miec w posiadaniu J'adore Diora i uwazam, ze to piekne trwale perfumy, dla kobiety po 30 ( mama mi podkradala tez). Dostalam probke z Burberry Body - jest genialna. Ciepla, chlodna, slodka i gorzka zarazem. Przyciaga facetow!

Gość do Tamizany
wakacje w samolocie?:D:D:D

Gość benn3
adidas pomaranczowe 24 zlote:o ale ja jestem z tych biednych:o

Gość olalala21
Givenchy, Ange ou Demon Le Secret 100ml ok 300 zł

Gość Kupuję za małe pieniądze
Mam znajomą co pracuje w znanym sklepie i dostarcza perfumy ,kremy jak coś kosztuje 300 zł mam za 120 zł. Ostatnio przyniosła serum Diora za 90 zł. Mam masę kosmetyków i zaopatrzam całą rodzinę parę razy wystawiłam na allegro .

Gość gość
Do fiku mikuuu , jeśli podobają Ci się podróbki których obecnie używasz, to spisz sobie jakie oryginalne perfumy te podróbki udają, idź do Douglasa, czy Sephory i powąchaj sobie oryginał, bo z doświadczenia wiem, że niektóre zapachy mogą się różnić, i to bardzo. Jeśli zapach Ci nie pasuje, to zastanów się, jaki rodzaj zapachu Ci odpowiada, czy słodkie, czy raczej orzeźwiające, lekkie, czy ciężkie, może korzenne i poproś panią w perfumerii, aby Ci coś z tego typu zaproponowała. Ponieważ przeznaczyłaś na perfumy 100 zł., to wymarzonego zakupu za tą sumę możesz nie dokonać, ta kwota może Ci nie wystarczyć.Jeśli już wybierzesz sobie perfumy , to wejdź sobie na odlewki perfum.pl i tam masz ogromny wybór perfum i wód perfumowanych, a ich ceny rozpoczynają się od 6 zł. za 1 mililitr. Czyli za 100 zł.,możesz kupić 15 ml. flakonik. Ja sama tam kupuję, bo też nie mam za dużo kasy, a lubię perfumy i to różne, więc jak mam 100 -200 zł. to kupuję sobie kilka rodzajów we flakonikach po 5 mililitrów, oraz mniejszych lub większych.Wszystko jest na stronie. Powodzenia !

Gość gość
Obecnie używam Lancom La Vie Est Belle a kosztują mnie ok 100 zł za 100 ml a kupuję na www.zapachowiec.pl mają jeszcze masę świetnych perfum ale w tych już od dawna jestem zakochana i się ich trzymam.

Gość gość
Pewnie, że wiecie. Stężeniem procentowym komponentu zapachowego. Najwięcej mają perfumy, najmniej woda toaletowa.

Gość perfumiarka
ja kupuję perfumy z rozlewni goia.pl i w sumie jest mi z tym dobrze ;) nie przepłacam za reklamę, różowe dziwnego kształtu flakoniki itp.. płacę za zawartość, a zapach jest ten sam - trwały, intensywny.. Aktualnie na jesień używam Hypnotic Posion z Diora :)

Gość gość
Kupuję Versace-Crystal Noir, Cacharel-Amor Amor oraz Carolina Herrera-Good Girl. Wszystkie zamawiam na goia.pl bo są trwałe i w atrakcyjnej cenie.