Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstyd i sromota

Polacy w Wielkiej Brytanii. Oto co wyjechało:

Polecane posty

Gość a teraz wstaw tez fimik :
co zostalo

Gość zostalo dno ktore
sciaga Polske w otchlan ciemnogrodu, dno, ktore nie potrafi wyslowic sie w swoim wlasnym jezyku, dno bez zadnych ambicji. Polska to dzisiaj blazen Europy :O

Gość Dobrze, ze chociaz ty umiesz
sie wyslowic. Na pewno sie masturbujesz slyszac slowo pochwaly skierowane w twa strone. :o A skoro juz smiesz twierdzic, ze w Polsce zostalo dno, to czemu patrzac po gebach tej nowej wyspowej pseudo-Polonii bez trudu mozna zgadnoc, ze skladaja sie na nia w 98% bardzo prosci ludzie z zapadlych blokowisk i wsi, nierzadko rozwniez patologia? Swoja droga to na miejscu sasiadow kazalabym babie sprzatac podworko i czyscic dach komorki z tej jej cudotworczej mazi. :o Co za ludzie.

Gość czemu ci ludzie
zrobili z życia małego tvshow? Każdy malutki fragment jest na YT? Pierwszy uśmiech, pierwszy spacer...

Gość rrrrrrrrrrrrrrrroggebroood
nie chodzi nawet o tv show, bo duzo ludzi tak robi dla rodziny i znajomych w innym kraju i nic w tym zlego, ale te odczynianie urokow to jakas porazka. jak mozna odstawiac czary i jeszcze mieszac do tego religie, robic dziecku krzyze z kurzego bialka na ciele. kuzwa.

Gość ta inna niz wszyscy
truman show :D a tak poza tym, to co innego robić to dla rodziny a co innego wstawiać na jutuba, gdzie mogą to zobaczyć tysiące

a no i zasrac przy okazji podworko sasiadom. jakbym kolo nich mieszkal i bym to zobaczyl, mieliby przesrane. co to w ogole za kultura?

Gość ja obejrzałam właśnie
pierwszy spacer adasia. No ekstra po prostu :) Ale się uśmiałam. Strasznie pozytywni są ci ludzie. Tacy rozbrajający w swojej prostocie. A Bogdan to wymiata.

Gość ale to nie tylko na wyspach
o kurde ha ha w tych czasach takie rzeczy! Na pewno cos babcia bierze,jakies LSD? czy myslicie,ze oni tak na trzezwo?

Gość kikosza
Najsmieszniejsze jest to, ze Polacy ktorzy wyjechali maja gdzies tych patriotow gnijacych w PL, nie zakladaja durnowatych topikow bo nie maja takiej potrzeby. Pozostala w PL rzesza, biedujaca, nie majaca na ciuchy dla dzieci, na jedzenie, nie mowiac o wakacjach daje upust swoim frustracjom zakladajac tego typu topiki. Wkurzajcie sie dalej, bluzgajcie a ja wiem jak zyje, jak moje dziecko zyje, gdzie spedzamy wakacje :D Ulejcie sobie tej zolci na forum to moze dzieciom bedzie lepiej bo matka juz na nich sie nie bedzie wyzwierzac :D:D:D:D

ha ha spacer adasia tez wymiata

bo ja wiem czy biedujaca? przynajmniej mam ogrodek co mogę po nim wozkiem pojezdzić, a nie 2 na 2 :P

tata rundalka terenowka strzela:):)

No Bogdan wymiata. Nie no ludzie są fajni. Bez złośliwości po prostu mega zabawni.

kikosza, a kogo obchodzi jak zyjesz i gdzie jezdzisz. dla mnie mozesz byc nawet z penambuko, bylebys takich zabobonow nie wyprawiala. chyba nie bardzo kumasz o czym temat.

bardzo zabawni z tym jajkiem. bardzo. ciekawe kiedy zaczna przecierac dzieciakowi twarz brudna skarpeta, palic biala szalwie i obkleja swoja terenowke czerwonymi kokardkami? o ile juz tego nie zrobili. :o

Gość Prawda jest taka ze prosci
ludzie wyjechali. To by sie akurat zgadzalo.

Gość Prawda jest taka ze prosci
I wioske robia. Teraz to wstyd nieraz tam na weekend pojechac pozwiedzac, bo ludzie na haslo Polak reaguja glupim usmieszkiem i lekcewazacym spojrzeniem. Nie lubia tam tej waszej emigracji co?

Gość wsdefrgthgtfrd
eee tammm mnie nic nie bulwersuje :D ich sprawa jeśli wierzą w zabobony. Ogólnie bardzo sympatyczna, pozytywna rodzinka :)

Gość jdmxiudnfcxmzun
Ja nie widze w tym nic śmiesznego ( no moze poza przelewaniem jajka w ogródku). Sama przelewałam jajko nad swoim dzieckiem ...ciągle mi płakała,lekarz mówił ze nic jej nie jest z medycznego punktu widzenia...już nie dawałam rady:( w końcu stwierdziłam że co mi szkodzi spróbować,w końcu jej nie zaszkodze... i przelałam to jajko jak spała.Spała wtedy długo,nie obudziła sie z płaczem i nie było już takich problemów jak wcześniej...więc może to działa...;) I nieważne czy to po prostu zbieg okoliczności czy pomogło jajko...najważniejsze że moje dziecko przestało ciągle płakać bez powodu:)

Gość ERGT
Ty wyżej LECZ SIE !! I NIE ZAPOMNIJ PRZY NAJBLIZSZEJ SPOWIEDZI POWIEDZIEC CO WYPRAWIASZ! CIEZKI GRZECH! :O

Gość a w jaki sposób jajko
miałoby pomóc? A jak przelejesz ocet to nie wyjdzie na to samo? Przecież to czysta głupota. Dziecko się wyspało to i nie płakało i w tym cały sekret.

Gość jdmxiudnfcxmzun
widocznie nigdy nie byłyscie w takiej sytuacji kiedy czujemy sie bezsilne...kiedy nasze dzieci płaczą a my nie wiemy dlaczego bo teoretycznie jest wszystko ok...są zdrowe,najedzone,przewiniete a mimo wszystko cięgle płaczą:( wtedy człowiek chwyta sie wszystkiego,nawet najbardziej bzdurnej i idiotycznej rzeczy:( jeśli nie byłyście to nie życze wam tego