Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marność nad marnościami

Boże ale moje życie jest choojowe.

Polecane posty

Gość marność nad marnościami

Coraz częściej w sposób racjonalny myślę o autoeliminacji jako byt materialny...

Gość ptasiek nastroszony
to sie nań wypnij

Gość kawuniaa
inaczej byś tu nie trafiła :classic_cool:

Gość kawuniaa
Kiedy życie obróci sie do Ciebie plecami KOPNIJ JE W D**Ę nie myl z: kalendarz :classic_cool:

Życie jest takie jak je sobie ułożysz. Ja myślę, że nie masz już siły. Nie chce Ci się. Straciłeś wiarę. Nie narzekaj na "życie". Problem jest w Tobie a nie w otoczeniu.

JacekJ - ale nie oszukujmy sie, otoczenie ma wplyw na wiele rzeczy... wiec czasem dobre checi nie wystarcza jak warunkow nie ma :)

Gość Nie tylko Twoje
życie takie jest bo moje też i napewno jeszcze wielu osób.

Mintaja. 99% szczęścia masz w głowie. Poczytaj np. o Nikc Vujcic -> http://www.youtube.com/watch?v=aqI_U0hDtao Facet nie ma kończyn (od urodzenia). Ma tylko jeden palec u stopy. I jest szczęśliwy ! Bo - podniósł się z depresji. Wyzwolił. Mój kolega wychowywał się w domu dziecka, nie dostał na starcie życia ŻADNEJ pomocy od rodziny. I co, założył rodzinę (dwie córki), ma firmę, zwiedził świat. On nie narzekał, nie użalał się nad sobą - on DZIAŁAŁ! Wojciech Cejrowski - nie miał kasy na pierwszy bilet za granice. Sprzedał lodówkę! Nie użalał się, nie płakał - DZIAŁAŁ!!!