Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek kożuszek

beznadziejne drogi zabijają polskich kierowców - raport NIK - tak źle nie było n

Polecane posty

Gość kwiatuszek kożuszek

raport Najwyższej Izby Kontroli opublikowany wiosną 2011 roku dowodzi, że niski poziom bezpieczeństwa ruchu drogowego w Polsce pozostaje w ścisłym związku ze złym stanem infrastruktury drogowej. Na co drugim kilometrze dróg są koleiny o głębokości powyżej 2 cm, na co czwartym - nawet powyżej 3 cm. "W krajach Unii Europejskiej takie jezdnie, ze względu na bezpieczeństwo kierowców, wyłączane są z użytku. W Polsce spowodowałoby to jednak zamknięcie niemal połowy dróg. Dlatego drogi uszkodzone przez koleiny klasyfikowane są jako znajdujące się w złym stanie technicznym i jedynie ogranicza się na nich prędkość" - czytamy w raporcie NIK.

Gość ptasiek nastroszony
taaa drogi i jeszcze drzewa zabijają stojąc

Gość ptasiek nastroszony
a co cienki siurku zrobiles by w Polsce byly drogi jak na Zachodzie? idz buduj te drogi miast na kafe siedziec

Gość kwiatuszek kożuszek
sam jesteś cienki siurek tekst wzięłam z wp.pl z prawdziwego raportu i sam sobie idź budować drogi, ja mam wykształcenie w innym kierunku

Gość ptasiek nastroszony
to świadczy chujowo o tobie , ze swiadomosc pantofelka masz wyksztalciuchu. proste pytanie z chuja maki gdy mlyn nieczynny? polactwo nakradnie nakombinuje , cieple posadki zajmie tkwi w chorej ekonomii a narzeka ze nie ma tego albo tamtego. a czemu ty nie masz mercedesa klasy S ? no chujowo sie stara a Niemiec patrz ma

Gość kwiatuszek kożuszek
nie rozumiem co do mnie mówisz, ale wyglądasz na sfrustrowanego, może ta pora ci nie służy i powinieneś pójść spać - a może jutro wcale nie będzie lepiej

Gość ptasiek nastroszony
no to jest argument godny wyksztalciucha. wklei cus noca nie basrdzo niebozatko wie co a jak argumenty ida to wymieka i sie zaczyna :sofistyka:o to zr zrozumiesz nie podejrzewalem cie

Gość kwiatuszek kożuszek
nie pochlebiaj sobie, twoje wypowiedzi są pozbawione sensu, dlatego wiesz, że nadajesz się jedynie do układania kostki brukowej i wylewania oszukanego asfaltu na polskich autostradach I nie zazdrość mi wykształcenia, każdy miał równe szanse w edukacji, a że natura poskąpiła rozumu - nie wyżywaj się na mnie, bo nie moja wina. Na końcu, robotnicy też są nam potrzebni 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
mnie to ciebie jedynie żal bo ja fach mam uniezależniony na szczsęscie jestem od takiego polactwa wykształconego jak ty zal mi tylko kraju , że takich ma inteligentów a chuj niech ma przez to kredyciki maja problemy. ale bieda idzie i będzie tanie ruchanie za bułke zmasłem takich jak ty jeżeli oczywisacie nie jestes opasłą pryszczata potworą

Gość mentaI cut
ta cała Najwyższa Izba Kontroli by nie istniała bez takich gównianych raportów! co oni za bzdety wymyslaja. i idzie na to kasa z naszych podatkow! ludzie kurrde ogarnijcie sie

Gość rtgetwtrw
Gdyby nie NIK nadal oblizywałabyś się po gównie. :D

Gość Ewelina 369
drogi,drogami ale glupota kierowcow szybka predkosc a nawet na podwojnym gazie robi robote niezwalajmy wininy tylko na drogi.Tam gdzie sa wyboje nie rowna droga jest ograniczenie sa znaki ktore nas imformuja o nierownej jak kierowca widzi takie znaki powinien zwolnic z predkoscia 60 nic nie stanie a jak ktos bedzie jechal ponad 100 to wiadomo ze go wybije wypatki z glupoty kierowcow tylko szkoda tych ktorzy gina bez ich winny jakby kierowca wlonczyl myslenie i rozwage gdzie mozna to niech sobie przycisnie eh

Gość Ewelina 369
drogi,drogami ale glupota kierowcow szybka predkosc a nawet na podwojnym gazie robi robote niezwalajmy wininy tylko na drogi.Tam gdzie sa wyboje nie rowna droga jest ograniczenie sa znaki ktore nas imformuja o nierownej jak kierowca widzi takie znaki powinien zwolnic z predkoscia 60 nic nie stanie a jak ktos bedzie jechal ponad 100 to wiadomo ze go wybije wypatki z glupoty kierowcow tylko szkoda tych ktorzy gina bez ich winny jakby kierowca wlonczyl myslenie i rozwage gdzie mozna to niech sobie przycisnie eh

Gość ewrew
tan gdzie są znaki jest ograniczenie do 30 :classic_cool:

Gość Annaaaa-
A to co buduią to tez skandal by droga nie miała 3 metrów pobocza,a kończyła sie 50cm krawedzią i głebokim rowem wyłożonym kostką brukowa