Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiony789

Czy to brak uczucia z jej strony?

Polecane posty

Gość Zagubiony789

Jestem ze swoja dziewczyna ponad 2 lata.. Ostatnio stwierdzila ze ja osaczam ze przeszkadzaja jej moje pytania i caigle kontrolowanie.. Ale JA JEJ NIGDY NIE KONTROLOWALEM! Jak kazdy facet jestem troszke zazdrosny i tyle... No i stwierdzila ze nie wie czego chce czy chce ze mna byc czy nie.. Stala sie zimna, zaczela wyjezdzac ze mam dziwna rodzine i jej zachowania.. Napisal do neij byly i napisala ze sie idzie z nim zobaczyc po pracy.. Jakie to bylo mega przykre... I mowi do mnie.. Masz z tym jakis problem? Jak tak to Twoj problem.. Nie wiem czy jest co ratowac.. Pisze ze mna zimno.. Bez uczuc.. Szukając do czego by tu sie przyczepic... Kazdy mowi zerwij! Ale to nie takie proste.. Co uwazacie?? Moze z rana swiezzszy umysl i mi ktos cos doradzi??

Gość ojojoj nie fajnie
kurcze jakbym o sobie czytała tylko ja jestem po drugiej stronie czyli osoba która wypaliła sie w związku ,nie moge patrzec na swojego faceta zachowuje sie tak jak opisujesz nic nie poradzisz ona nie pokocha cię od nowa

Gość każdy ma swoją drogę
I mowi do mnie.. Masz z tym jakis problem? Jak tak to Twoj problem.. dziwny to związek skoro problemy dzielą się na twoje i jej. Może to robić ze zwykłej głupoty Jeśli ci zależy daj jej to samo, niech poczuje się sama z jakimś swoim problemem. Pokazując jednoczesnie dlaczego to robisz. Czasami trzeba przeżyć aby zrozumieć..

Gość Zagubiony789
nie wiem jak do niej dotrzec.. Macie moze jakis pomysl?

Gość ona wie
BRak uczucia!!!! Ale wszystko mozna uratowac, takze moze po kochac Cie od nowa!!! Jesli kochasz to walcz ja bym nie odpuscila:)

to ty ją znasz. Ty musisz znaleźć drogę. No przecież nie po to uczyłes się kobiety przez 2 lata, żeby być slepcem jak na nią patrzysz.

Gość Zagubiony789
ale mowi ze nie potrafi przeskoczyc pewnych cech mojego charakteru!

a powinna mówic, że nie potrafi przeskoczyć pewnych cech SWOJEGO charakteru... Może jej to uświadom?

Gość ojojoj nie fajnie
ciekawa jestem jak można pokochac od nowa osobe na której widok robi sie niedobrze ? powiedzcie jak ? tego nie idzie wykonać

Gość Zagubiony789
"że nie potrafi przeskoczyć pewnych cech SWOJEGO charakteru.." Cos w tym jest... Ale ja trace powoli do tego siły..

ojojoj nie fajnie, a co ty robisz z kimś na widok kogo robi ci się niedobrze?

Gość ojojoj nie fajnie
unikam jak ognia takiej osoby i tak tez postepuje z facetem chce go zniechecic do swojej osoby poniewaz normalne rozstanie nie wchodziło w gre szantazował mnie samobójstwem itp to teraz ma za swoje ,beszczelnie go olewam oddzywam sie do niego w bardzo podobny sposób jak dziwczyna autora i wierzcie mi gdzyby to był ostatni facet na ziemi nie pokochałabym go NIIIGGGGDDDDYYYYYYYYY WIIIĘCEJJJJJJJ !!!!!

Gość Zagubiony789
Ale na gg rozmawia ze mna normalnie.. wczoraj prosila mnie o pomoc.. tylko ze stala sie ajkas taka zimna, obojetna.. i nie wie czy jej sie anstroj zmieni..

Gość ojojoj nie fajnie
na gg rozmawia normalnie bo cie nie widzi a gdy jestes tuz obok jak się zachowuje ?

Gość Bułat Okudżawa
Zerwij z nią bo widać że ona nic juz do ciebie nie czuje

Gość Zagubiony789
po 2 latach nagle tak jej sie odwidzialo.. nie rozumiem tego.. ale dlaczego nic nie czuje? Kiedys mowila ze jestem najwspanialszy a teraz? :(

i tak tez postepuje z facetem chce go zniechecic do swojej osoby poniewaz normalne rozstanie nie wchodziło w gre szantazował mnie samobójstwem itp A ty jesteś taka siostra miłosierdzia? Nie rozumiem jak mozna dac sie szantażowac w ten sposób :O

Gość braknik
jakiś rozmemłany jestes tez bym takiego nie chciała taka ''cipka w spodniach''

ale dlaczego nic nie czuje? Kiedys mowila ze jestem najwspanialszy a teraz? a teraz widocznie zaspokoiłeś jej potrzeby na tyle, że więcej cie nie potrzebuje. Proste :P

Gość ojojoj nie fajnie
czytaj ze zrozumieniem mam go głeboko w dupie i jego szantaże ja juz dawno powiedziałam do widzenia a on jak dziecko liczy na cud

Gość ojojoj nie fajnie
każy ma swoja droge dlaczego dopatrujesz się winy w dziewczynie a autora wybielasz ? moze zapytaj jego czy on taki święty i bez skazy w tym związku? nie znasz tej dziewczyny a obejmujesz taktykę atakowania jej

Gość Zagubiony789
Nie jestem cpika to raz.. szanuje sie.. ale nie zasluzylem na takie traktowanie... Moge zerwac nie ma sprawy.. ale po tylu czasie razem nalezy mi sie jakies traktowanie.. nigdy jej nie zdradzalem ani nic.. szanowalem.. a ona teraz mi takie cos odwala? wychodzi ze jest dzieckiem a nie kobieta ktora wie co to zwiazek!

Gość janislawa
przechodzi kryzys... ma cie dosc i tej relacji calej.. jest nia zmeczona... toba jest zmeczona... i nie musialo sie w tobie nic zmieniac... moze zmienilo sie w niej... moze po prostu klapki z oczu jej opadly po 2 latach i dostrzegla cos, czego wtedy nie widziala bedac zakochana, a co jej przeszkadza... tak czy inaczej... ma cie dosc... bedzie sie separowac... tekst o bylym napisac mogla z 3 powodow: a) ma cie tak dosc, ze chciala ci dowalic, zwlaszcza ze jestes kontrolujacy b) miala nadzieje, ze to moze spowoduje, ze latwiej bedzie ci wkurzyc sie na nia i przezyc ewent rozstanie c) faktycznie sie z nim spotyka, co znaczy, ze ewidetnie dusi sie z toba i chce czegos nowego, odmiany... moze sie jednak okazac, ze reanimacja starej znajomosci da jej tak po dupie, ze bedzie chciala wrocic do ciebie ( jesli sprawy zajda tak daleko, ze zerwiecie). ja bym jej nie przyjmowala z powrotem.

ojojoj nie fajnie jesteś przewrażliwiona, Czy ja cię gdziekolwiek skrytykowałam? Staram się zrozumieć twoje motywacje. jak to było? "poznacie prawdę a ona was wyzwoli" czy jakoś tak ;)

Gość janislawa
zadajesz dziwne dziecinne pytania, dlaczego tak sie dzieje, dlaczego ona moze nic nie czuc, a kiedy mowila to i tamto :O chlopie wez sie w garsc... a czemu ludzie rozwodza sie po 10 latach majac wspolne dzieci i kredyt hipo. na dom? Bo sie pomylili, bo sie zakochali w kims innym itd itp moze ten zwiazek nie mial nigdy szans na milosc, tylko na zakochanie. skonczylo sie jej po I etapie. poczytaj o chemii milosci ;)

Gość Zagubiony789
moze cos w tym jest.. szkoda.. byla dla mnie wszystkim..

Gość janislawa
jestes pewnie bardzo mlody. jeszcze wiele zwiazkow przed toba.

Gość Zagubiony789
24 lata.. moze i sporo.. ale kocham ja mimo to.. nie wiem.. chyba nic juz nie da sie zrobic

Gość janislawa
sporo?! jestes na poczatku drogi zycia .