Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ważnebardzowaŻne

Bardzo proszę o opinie !!

Polecane posty

Gość ważnebardzowaŻne

Otóż robie CV , i nie wiem czy wpisać tam , że obecnie uczę sie jako asystentka stomatologiczna w policealnym studium czy lepiej sobie darować?!no ale wtedy potencjalny pracodawca od razu będzie wiedzial , ze sie ucze i nie zawsze jestem dyspozycyjna...jak myslicie?!

Gość ważnebardzowaŻne
bardzo proszę o pomoc:(

Gość no oczywiscie ze wpisz
nie rozumiem dlaczego masz dylemat

Gość ważnebardzowaŻne
ale wiesz ja od wrzesnia zaczęłam tam sie uczyc , jak mam wpisac w CV?!że np. Policealne Studium Medyczne -kierunek asystentka stomatologiczna 01.08.2011-24.06.2012?

Gość ważnebardzowaŻne
tam miało być 01.09.2011;)

Gość no oczywiscie ze wpisz
możesz tak albo wpisac tylko datę rozpoczęcia i w nawiasie "w trakcie"

Gość ważnebardzowaŻne
aha czyli mogę , że np. 01.09.2011(w trakcie) tak?! i jeszcze jedno...bo chodziłam 2 lata do technikum ale potem zrezygnowałam i przeniosłam sie do liceum , czy to również uwzględnić w CV?!

Gość ważnebardzowaŻne
podnoszę.

Gość hddkhdksh
A o jaką pracę aplikujesz?????

Gość bierz a co tam
ja bym nie uwzględniała. dla pracodawcy ważna jest twoja dyspozycyjność więc obecne studium ma na to wpływ. A po co to poprzednie? jak zapyta o ścieżkę edukacji to mozesz mu powiedzieć na rozmowie No bo idąc w tą stronę za chwilę dojdziemy do punktu w którym w cv ludzie zaczną zamieszczać ukończone przedszkola :D

Gość ważnebardzowaŻne
Na razie może być jakakolwiek , po szkole mam zapewnioną prace w klinice stomatologicznej ale muszę mieć kwalifikacje ponieważ wszedł przepis,że asystentka musi mieć uprawnienia.Dlatego nie wiem czy wpisac o tym technikum.

Gość ważnebardzowaŻne
bierz a co tam ale ja wolałabym aby pracodawca wiedział ze sie ucze ponieważ nie mogę pracować w piatki soboty i niedziele , wiec wydaje mi sie , że to dośc istotna kwestia...co do technikum wydaje mi sie , ze aplikujac o jakąkolwiek posadę/stanowisko chyba mogłabym to wpisać...np. w reastauracji gdybym chciała pracować to bedzie dodatkowym plusem bo to technik organizacji usług gastronomicznych był.Już sama nie wiem.

Gość hddkhdksh
o technikum z którego zrezygnowałaś nie wspominaj wpisz tylko liceum. Studium policealne też bym wpisała, ponieważ świadczy to o tym, że masz jakieś ambicje i pomysł na siebie, a nie że tępa strzala jesteś.

Gość ważnebardzowaŻne
No ok , to w takim razie wpiszę tylko liceum i to studium :)Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.:)