Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja78321732189

Ja przesadzam czy to z nim jest cos nie tak?

Polecane posty

Gość Alicja78321732189

od pewnego czasu krece z pewnym chlopakiem ( ma 23 lata ja mam 21) . daje mi wyraznie do zrozumienia ,ze mu sie podobam bo mowi komplementy no i ,ze jest mna zaiteresowany. nie doszlo miedzy nami narazie do niczego nawet do pocalunku czy trzymania za reke. bylismy na ,,randce" dopiero 2 razy no i bylo to bardziej spotkanie kolezenskie niz romantyczne Ale najbardziej mnie zaniepokoilo to ,ze : on chcial isc wszedzie tam gdzie ja proponowalam tzn na miescie wiec powiedzialam z usmiechem ,, ty to widze ze sie na wszystko zgadzasz" , a on ,, nie na wszystko ,nie na wszystko" tez niby zartem.. dziwne to dla mnie zeby facet tak mowil..to znaczy ,ze on mnie chce uprzedzic ze nie ma ochoty na zaden seks w przyszlosci ze mna i zebym sobie za duzo nie myslala itd czy zle to odebralam ?

Gość jest mi smutno że...
..haha ale się gościu czai widać że bez jakiegokolwiek doświadczenia i prawdopodobnie prawiczek... heh ,ale jak to on za tobą łazi ? to co to za "randki" ? bo aż tego sobie wyobrazić nie umiem.

to jak wy się umawiacie na te spotkania ?

Gość Alicja78321732189
mamy swoje numery tel i tak sie umawiamy na spotkania mam nadzieje ze nie prawiczek bo ja mam 21 lat i juz od 17 roku zycia dziewica nie jestem..

Gość kagasan
ach te kobiety, wszystko potrafią skomplikować i wyolbrzymić:)

Gość hoginerts
zwyczajnie teraz chce byc grzeczny wiec pozwala Ci decydowac ale nie przyzwyczajaj sie :) tyle to znaczy :)

Gość Alicja78321732189
moze wyolbrzymiam ,ale juz tak mam ,ze zawsze analizuje kazde slowo ,ktore mnie zaniepokoilo ;) nie wyglada na prawiczka bo jest pewny siebie , ma prace , jest dosc przystojny ,ale kto go tam wie..

Prawiczek czy nie to nigdy nie miał dziewczyny ewidentnie widać że nie wie jak się zachować stąd to zmieszanie. Moje pierwsze podchody do lasek też tak wyglądały...ciekawe jak długo wytrzymasz :D

Gość kagasan
Zdecydowanie z tym gościem jest coś nie tak, bo już na pierwszej randce powinien Cię zerżnąć, a przynajmniej próbować:)

Gość K katolicki - afery
Fajnie że masz takiego opiekuna do prania pieluch!!!!!!!!!!...Podaj namiary my bedziemy o ciebie dbali cieleśnie On duchowo trzymał Cie za ręce.lubie takie niedopieszczone ,kocham CIEBIE MOJ SKARBIE -MOJA SZADZ

kagasan kolejny co będzie za kobietą chodził z wywieszonym jęzorem przez pół roku ,a nawet nie odważy się jej pocałować

Gość kart4321
Musze cie mieć byś nie popadła w kąpleksy ,lub inną chorobe psychiczną ,dziewcze napoczete potrzebuje słonika codziennie i to z kilkoma powtórkami

Gość kur****o master
Gdy niebedziesz już mogła wytrzymać bez sexu napisz tu na forum już jestem gotowy na 100% i inni też sie ślinią by cie kolnąć.

Gość hierarchia
Proste jak drut. Póki co jest potulny jak baranek, bo chce uspić Twoją czujność. faceci wiedzą, że kobiety lubią czuć, że mają władzę nad nimi. Ale już właśnie ci wyznał, że nie zawsze tak będzie. Nie rozumiem za bardzo twojej aluzji do sexu w tym kontekscie :O

Gość ludzie dajcie spokoj
przesadzasz..powinnas poglebic swoje talenty w branzy ogrodniczej..

Przetłumaczę ci ;-) "nie na wszystko, nie na wszystko" oznacza, że zgodzi się żebyś ty wybrała gdzie masz ochotę iść na randkę i że jest kompromisowy, ale ten kompromis ma gdzieś swoje granice. Jeśli mu każesz zrobić coś ewidentnie głupiego, to cię nie posłucha. Innymi słowy facet ma też swoje zdanie, potrafi być kompromisowy, ale nie przeginaj.