Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ende...

Potrzebna pomoc!!

Polecane posty

Gość ende...

Moj przyjaciel byl w zwiazku 8 lat z kobieta, ktorej nie kochal.. Zyl z nia z przyzwyczajenia, z wygody i z mysla ze jednak cos uda im sie stworzyc.. Od dluzszego czasu uswiadamiam go, ze to jednak nie ma sensu, ze nigdy nie bedzie szczesliwy, tak jak by tego pragnal.. No i sie odwarzyl i powiedzial jej ze to koniec, ze jej nie kocha i ze nie ma sensu tego dalej ciagnac.. To bylo kilka dni temu, a wczoraj wieczorem dzwonil do mnie i powiedzial ze ona najadla sie jakis tabletek, chciala popelnic samobojstwo i jest w szpitalu. Dodam ze ona ma dziecko ze swojego pierwszego malzenstwa;/ Jestem w szoku ze zrobila cos takiego! I teraz pytanie? Jak mam mu pomoc zeby trzymal sie tego co postanowil? zeby nie zostal z nia z litosci czy strachu?

a powiem Ci tak: nie wtrącaj się między wódkę a zakąskę. Bo okaże się że "ją jednak kocha" a Ty zostaniesz "jędzą".

Gość ende...
Jestem pewna ze nic takiego sie nie okaze... Znamy go wiele lat i wiem ze sie meczy... Tylko byl za slaby zeby to zakonczyc! W koncu jak mu sie to udalo, ta wywinela taki numer :/ Ale moze rzeczywiscie nie bedziemy sie za duzo wtracac, zeby nie bylo na nas.. Tylko ze on ma tylko nas..mnie i mojego meza... I to nam sie zali i Nas prosi o rade.. Co mamy mu mowic? Zalezy mi na tym zeby byl szczesliwy a do teraz tylko sie meczyl i narzekal;/

Kiedy sam pyta, bądźcie przy Nim. I wytłumaczcie mu że nawet jeśli ona coś sobie robi, nie jest to jego winą. To nie jest łatwe szczerze mówiąc. Podziwiam, że się pojęliście "doradztwa"

Gość ende...
Kochamy go i chcemy zeby byl szczesliwy! jest naszym przyjacielem wiec nie wyobrazam sobie ze moglibysmy mu nie pomagac! Tylko naprawde jest to ciezkie.. Wszyscy jestesmy w szoku ze ona cos takiego zrobila... Nie lubimy jej, ale tez zle jej nie zyczymy i jest nam przykro bo napewno cierpi.. Ale najwazniejszy jest on! Chcemy sie bawic na jego weselu :)

Gość ende...
Tylko co my mamy mu mowic?? Nie przejmuj sie?? :/ skoro wszyscy jestesmy przejeci... To nie Twoja wina? chociaz wiemy ze to roztanie tak na nia wplynelo :/ Jak mu to argumentowac zeby poczul sie lepiej?