Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooooolaaa

Dziwne zdjęcie

Polecane posty

Gość ooooooooooolaaa

Cześć Poszukuję osoby, która zna się na zjawiskach paranormalych, i wie coś na ten temat. Na zdjęciu uchwyciłam coś dzownego i chciałam, żeby ktoś kto się na tym zna zanalizował to, nie wiem co to jest może dym z papierosów może coś więcej ??!

Gość wrzuc na jakas stronke i daj
linka - tu siedza sami eksperci, ktorzy znaja sie na wszystkim ;)

Gość ooooooooooolaaa
nie wkleje dla wszystkich i tak nikt nie uwierzy. Szukam osoby która zajmuje sie tego typu rzeczami

Gość kaff olaffff
oje weź wrzuć .Wszyscy jesteśmy ciekawi .Też mam taką fotkę.Tylko nie mogę jej znaleźć . Chłopaki zrobili sobie na cmentarzu,a w krzakach i między drzewami ścieli się cała masa duchow ,tak jakby z oparów.Trudno je dostrzec- dopiero ,jak się porządnie przypatrzy.

Gość ooooooooooolaaa
Nie wkleje bo to zdjecie znajmej. W każdym bądz razie na zjęciu widać postać jakby w kapturze, jakby siedziała, po obejrzeniu zdjecia (od razu) kolezanka patrzy a tam nic nie ma takiego, nastepne zdjęcie jest takie jakby cos fruneło do góry rozmazane, moglabym sądzic ze to własnier dym z papierosów ale to cos ma taki sam kaptur jak na 1 zdjeciu. Straszne są te zdjęcia

Gość w paintcie
zamarz twarz znajomej

Gość cygareta908
ślij blood-red-girl@gazeta.pl jestem parapsychologiem, rozpoznam czy to zwykły zbieg okoliczności czy coś więcej.

Gość ooooooooooolaaa
na kompie nie mam tego zdjecia tylko na razie na telefonie, znajoma mi to kilka dni temu przysłała. Nie mama kabla, ale napewno niedługo wrzyce to na kompa. Cygareta a skad mam wiedziec ze nie kłamiesz. Naprawdę chodzi mi tylko o to zeby miec pewność czy to jakiś błąd aparatu czy może cos gorszego. Ale naprawdę na 1 zdjęciu koło koleżanki widać normalnej postury całą białą osobę jakby w kapturze, twarzy nie widać

Gość w paintcie
mozesz z telefonu wyslac to zdjecie sobie na maila, a potem zamazac twarz znajomej w paintcie i wrzucic tu na forum, wszyscy jestesmy ciekawi, no i bedziesz miala wiecej opinii

Gość cygareta908
a po co miałabym kłamac? z ciekawości? jeśli tak to wiedz, że widziałam już takie rzeczy, że moja ciekawość została zaspokojona aż nadto i nic mnie zdziwi. Poza tym ja nie błagam na kolanach o tę fotografie. Jeśli chcesz to wyślesz, jeśli nie to zachowasz dla siebie. Ja już widziałam za dużo zjaw na zdjęciach by desperacko pragnąć zobavzyć kolejną.

Gość do autorkiii
pierdalnieta jesteś ? wszyscy chca cie w huja zrobic idiotko