Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja taki jak Ty

Pytanie do dojrzałych kobiet po 30-stce

Polecane posty

Gość Ja taki jak Ty

Powiedzcie mi czemu kobieta z dzieckiem jest sama, wiem że ma kłopoty i mimo wszystko mnie odrzuca choć wie że zrobiłbym dla Niej i dziecka wszystko. Byliśmy razem kilka miesięcy i rozstaliśmy się bez wiekszej winy żadnego z nas. Utrzymujemy kontakt smsowy i emailowy...

Gość czy jestem podrywana?
moze nie chce byc dla ciebie obciązeniem, ma bagaz doswiadczen, problemow, sama wychowuje dziecko.

Gość nati wroclove
a po co jej do cholery wiecej potrzeba ? faceta zeby jeczał i z czasem wytknał ze to nie jego dzieciak?

Gość nie mam dziecka, ale albo
nie jest gotowa na zwiazek albo nie zakochala sie, mozliwe tez, ze poprostu woli byc sama (latwiej)

Gość Ja taki jak Ty
Nie mam żadnych problemów że ma dziecko, pozatym Mały bardzo mnie lubi i ja go też. jak się tylko kiedyś przypadkiem spotykamy to Mały zaraz pyta czy może ze mną gdzies pojechać, kupuję mu co jakiś czas drobne prezenty i Ona mi pisz że miło iż o Nim pamiętam. Wiem także że ona mnie lubi i podobam się jej, wiem że to za mało aby z kimś być ale nie rozumiem czemu nie chce być. Tz nie powiedziała że nie chce ze mną być ale na emaila czy jest szansa abyśmy byli razem nic nie odpisuje. Pozatym pomogłem jej ostatnio kilka razy więc wie że może na mnie liczyć. Rozumiem żeby wszystko jej się układało ale w sutuacji w ktorej jest jej cięzko i ma kłopoty nie chce być z kimś kto dla Nich zrobiłby wszystko!

Ona nie czuje tego co Ty. Dla dobra dziecka-a nie swojego-odsuń się. Zostaw... Jeśli chce tylko pomocy, to cóż....potrzebuje, Ty ją dajesz....To że pomagasz jej, nie znaczy że ona zapała do Ciebie uczuciem.Przemyśl to na spokojnie...

Gość Zuzanna Amelia !!!
Zasadnicze pytanie - czy pociagasz ja seksualnie ?

Gość Ja taki jak Ty
Tak, bo sypialiśmy ze sobą i było jej bardzo dobrze. Także w tym temacie jest jak najbardziej ok.

Gość Ja taki jak Ty
Ale Ona chce się spotkać ze mna i z dzieckiem.

Gość co za ludzie ja nie wiem
a możesz mi wytłumaczyć dlaczego o to, czy chce być z Tobą pytasz ją MAILOWO a nie w cztery oczy?? Bo dla mnie to totalny idiotyzm. Pogadaj z nią i zapytaj wprost, co i jak, to będziesz wiedział dlaczego.