Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej piszcie bo tez szukam

co to znaczy laissez- moi dancer? o czym jest ta piosenka Dalidy?

Polecane posty

Gość nie ma sprawy :)
Poniedziałek, wtorek. Życie przemija dzień po dniu. Poniedziałek to tylko kolejny poranek. I wtorek czuje jak żyje. Tańczę wraz z każdą piosenką. Ja żyje dla miłości i tańca. Żyje tak jakby była na wakacjach. Żyje tak jakby było to wiecznie. Tak jakby wiadomości nie były problemem. Żyje dla miłości i śmiechu. Żyje tak jakby nic nie było do powiedzenia. Muszę przez cały czas pisać pamiętniki, aby napisać swoją historię niebieskim atramentem. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Pozwólcie mi tańczyć, śpiewać całe wolne wakacje. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Przejśc do końca tego snu. Poniedziałek to tylko kolejny poranek. I wtorek czuje jak żyje. Tańczę wraz z każdą piosenką. Ja żyje dla miłości i ryzyka. Kiedy idzie źle zwracam dysk. Będę, przyjdę, nauczyłam się żyć. Żyje tak jakby była wolna i równoważona. Ja żyje dla miłości i śmiechu. Żyje tak jakby nic nie było do powiedzenia. Muszę przez cały czas pisać pamiętniki, aby napisać swoją historię niebieskim atramentem. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Pozwólcie mi tańczyć, śpiewać całe wolne wakacje. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Przejśc do końca tego snu. Poniedziałek to tylko kolejny poranek. I wtorek czuje jak żyje. Tańczę wraz z każdą piosenką. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Pozwólcie mi tańczyć, śpiewać całe wolne wakacje. Pozwólcie mi tańczyć, pozwólcie mi. Przejśc do końca tego snu. Poniedziałek, wtorek. Życie przemija dzień po dniu. Poniedziałek to tylko kolejny poranek. I wtorek czuje jak żyje. Dzień po dniu żyje i przyniesie nowy dzień.

Gość hej piszcie bo tez szukam
oj dziękuję :D:) naprawdę🌻