Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evee37888

Czy takie objawy wystepują przy niedoborze magnezu?

Polecane posty

Gość evee37888

Od dluzszego czasu mam coś jakby depresje.. nic mi sie nie chce, jestem ciagle zmeczona, senna, boli mnie głowa, łatwo się denerwuje, nie mam siły, czasem ból w klatce piersiowej i problemy trawienne, jakies burczenia itp. ostatnio miałam też skurcz? Nie moglam ruszyc noga przez ok. 5 minut tak mnie bolalo.. Czy to moze byc z niedoboru magnezu? Jestem mloda, bo mam dopiero 19 lat, niezbyt dobrze się odzywiam i codziennie przezywam stres w szkole ( z powodu jelit). Wizyty u lekarza niezbyt pomagają, bo oni mowia tylko że to albo przez alergie, albo z nerwów.. i zalecaja cos uspokajajacego i tabletki na alergie :o

Gość napisz mi co tam jest
magnez jest konieczny. i bezpieczny. popytaj najlepiej w aptece .

Gość evee37888
dzisiaj wzielam juz 1 tabletke magnezu +b6 wieczorem wezme druga.. a po jakim czasie bedzie juz widoczna poprawa? I czy mozna to jakos przedawkowac?

Gość wszyscy szczesliwi
biotyna +magnes +omega 3 jak ci nie pomoze przez tydzien to mozesz isc do lekaza

Gość podpisuje sie pod wszystkim co
a nie mozesz o magnezie poczytac na wikipedii?ciezko wpisac ,,magnez,,?supelmenty diety tak jak witaminy dzialaja najlepiej po 3 miesiacach od rozpoczecia kuracji nimi.