Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łuuuasz92

wszedłem na profil byłej na sympatii i zobaczcie co o mnie napisała!!

Polecane posty

Gość łuuuasz92

To jest własnie miłośc kobieca:O Szukam:Twój wygląd nie ma dla mnie znaczenia...mimo ze wydaje ci sie to nie prawdopodobne.Moja najwielsza dawna juz miłość(w domysle ja) w stanie zakochaniawydawała mi sie najpiekniejsza na świecie.Oczy wydawały mi sie olbrzymie i piekne,ręce najcudowniejsze jakie widzialam,nos i twarz proporcjonalna...mimo że moim kolezanką moj wybranej jawił się jako blade ryzawe nieatrakcyjne kłazimodo z olbrzymim nosem .Teraz gdy mineło..też wszystko widze inaczej.Wiec jak cie pokocham nawet majac metr 50 bedziesz dla mnie wysokim przystojnym facetem...To sie nazywa idealizacja obiektu uczuc:) Szmata..pisała o mnie

Gość Paniczka.wka......
...mimo że moim kolezanką moj wybranej jawił się jako blade ryzawe nieatrakcyjne kłazimodo z olbrzymim nosem .Teraz gdy mineło..też wszystko widze inaczej koleżanką klazimodo super niunia nie ma co jeśli piekna tak samo jak mądra to byliscie siebie warci :D

Gość tekst pewnie przepisal
z bledami inteligentny autor:|)

Gość aha ii ach
opis świadczy o brakach umysłowych tej dziewczyny, wiec nie masz sie czym przejmować, zdanie analfabetów nie powinno mieć dla ciebie ani innych myślacych ludzi żadnego znaczenia